2015.11.16. 12:32:23 34079 271

10 ötlet a praktikus előszobához!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az előszoba az első helyiség, amit a lakásodban látnak, mégis kevesen fordítanak erre kiemelt figyelmet. Természetesen nemcsak a vendégek és látogatók miatt jó, ha a lakásodnak ez a része rendezett és mutatós, hanem Neked is. Reggel gyorsabb lehet a készülődés és az elindulás, ha praktikusan az életetekhez igazítjátok ezt a részt.

Forrás Via Amanda Stas - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forrás Via Amanda Stas

Hányszor késtem már el amiatt, mert a kedvenc táskám, sálam vagy cipőmet nem találtam? Rengetegszer! A kicsi előszobafalunk és cipős szekrényünk sajnos nem nyel mindent el, amire a hétköznapokban szükségünk lehet, ezért a lakás különböző pontjairól kell összevadásznom az induláshoz szükséges holmikat. Ez télen hatványozottan igaz, és igen, nálunk ez problémát okoz.

Összegyűjtöttem néhány praktikusnak tűnő ötletet, ami talán nemcsak nekem, hanem más hasonló problémákkal küzdő embereknek is segítséget nyújthat! :)

1. Egy gardróbszekrény, amit szükségleteidnek megfelelően variálhatsz!

Forrás: IkeaForrás: Ikea

2. Minden lusta ember álma: ülőfelület a cipő felhúzásához és természetesen egy hatalmas gardrób, ha egy kicsit nagyobb helyed van!

Forrás: homedsgn.comForrás: homedsgn.com

3. Polcok, dobozok, fogasok - mi kell még a funkcionális előszobához?

Forrás: alvhemmakleri.seForrás: alvhemmakleri.se

4. Ha nálad inkább a szépség dominiál, egyszerű ötlet egy kis házba

Forrás: bloglovin.comForrás: bloglovin.com

5. Totál minimál, ha kevés holmid és kevés helyed van, de valami mutatósat szeretnél

Forrás: theultralinx.comForrás: theultralinx.com

6. A totál minimál, lecsupaszított előszobafal modern változata

Forrás Via Amanda StasForrás Via Amanda Stas

7. Kis helyre egy ilyen beépített szekrény dukál: az ajtó fölé is lehet pakolni!

Forrás: leblogdeco.frForrás: leblogdeco.fr

8. Kosarakkal dekorált előszoba fal, ami szinte mindent elnyel

Forrás: lillakamomilla.blogspot.itForrás: lillakamomilla.blogspot.it

9. Nyitott, mégis rendezett

Forrás: iemo.jpForrás: iemo.jp

10. Letisztult és praktikus, könnyen hozzáférhetőek a kabátok, rejtett a cipős szekrény

Forrás: boulevardb.nlForrás: boulevardb.nl

Szeretnéd, ha egy kicsit jobban igazodna az otthonod az életedhez? Olvasd el ezeket a tippeket is: 5 életszerű rendszerező tipp, amire szükséged van

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Idős demens a családban. Vigyázz rá!

Miért pont most vettük elő ezt a témát, hiszen a demencia általános jelenség és idős emberek esetében elég gyakran előfordul? Ennek sajnos megvan a szomorú és aktuális oka. Mégpedig az évszak, a tél és az ilyenkor gyakori fagypont alatti hőmérséklet. A demencia miatt ugyanis ebben az évszakban könnyen előfordulhat, hogy ha idős emberek úgymond elcsavarognak, akkor életveszélyes helyzetbe sodródnak. Ha eltévednek, ne adja ég, nem lakott területen, akár halálra is fagyhatnak. Ezért vizsgáljuk meg azt, hogy mit is jelent igazából az időskori demencia, hogyan vesszük észre a jeleit és mit tehetünk ebben az esetben, hogy ne érje idős hozzátartozónkat baj.

Spenót - sokkal több, mint a főzelék!

A spenótra akkor kezdtem el először más szemmel nézni, amikor Horvátországban briliáns spenótos burgonya köretet kaptunk a grillezett tonhalunk mellé. Egyszerűen fenomenális volt! A mi petrezselymes burgonyánkhoz tudnám hasonlítani, de sokkal több spenóttal tálalták. Soha életemben nem ettem meg a spenótfőzeléket, és semmilyen spenóttal készült ételt eddig a napig, majd rajongóvá váltam.

Élesztő kérdés: Frisset vagy szárítottat válassz?

Mi történik, ha kelt tésztát készítenénk, de csak instant élesztők van otthon? Biztos, hogy a recept többi részét változatlanuk hagyva sikerülni fog a sütemény? Az élesztő fajtájának megváltoztatása sajnos igényel egyéb módosításokat is. Kerülj velünk képbe élesztő-ügyileg!