2014.09.28. 18:00:00 3951 23

1 tonnányi levelet halmozott fel otthonában a postás
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kilenc év alatt 40 ezer levelet nem kézbesített egy postás New Yorkban. A hatvanhét éves férfi magánjellegű okokra hivatkozott.

Postás | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Postás | Fotó: 123rf.com

Letartóztattak egy 67 éves New York-i postást, miután kézbesítetlen leveleket találtak az autójában, majd az azt követő vizsgálat során egy újabb tonnányira bukkantak a lakásában. Mindkettőt tiltja a szabályzat.

A csaknem 40 ezer levél 2005 óta gyűlt, a postás ügyvédje a vádlott depressziójára hivatkozott a bíróságon. Joseph Brucato 2001 óta dolgozott postásként, az elmúlt 11 évben Brooklyn Flatbush nevű környékére kellett volna kihordania a leveleket. Brucato azt mondta, hogy különféle magánjellegű okai voltak annak, hogy nem kézbesítette az egytonnányi levelet - írja a BBC.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Konkrét célok nélkül nincs siker

Az élet célok nélkül olyan, mint a… és itt most mindenki behelyettesítheti a számára legszimpatikusabb hasonlatvariánsokat erre a kihagyott helyre. Azt már az önsegítő könyvek lapozásából és elszánt jegyzeteléséből, videókból, közösségi oldalakról és tréningekről tudjuk, hogy a sikeres élet elengedhetetlen elemei a célok. Mégpedig a konkrét célok. De miért is fontos kristálytisztán látni azokat?

Derült égből villámcsapás: mikor jogtalan a felmondás?

Az egyik legrosszabb élethelyzet, amivel munkavállalóként szembesülhetünk, az az, amikor elénk teszik a felmondó nyilatkozatot vagy szóban közlik velünk a helyzetet. De valószínűleg még rosszabb a helyzet akkor, ha a felmondás jogtalan. Márpedig manapság sajnos a jogtalan felmondások száma is egyre inkább növekszik, ezért munkavállalói szempontból érdemes felkészülni minden eshetőségre és tisztában lenni a jogainkkal.

Mennyire hihetünk a közösségi média influenszereinek?

Az influencer marketing a virágkorát éli, és a becslések szerint egy év múlva akár 22 milliárd dollárt is termelhet. Ez pedig az e-kereskedelem figyelmét ugyancsak felkeltheti, hiszen a márkanépszerűsítés és termékértékesítés folyamatában az influenszerekkel való együttműködés nyereséges lehet. E tekintetben sokakban megfogalmazódik a kérdés, mely szerint: hihetünk-e a közösségi média „befolyásolóinak”?