2019.10.25. 11:40:52 7099 215

1 órával hosszabb lesz a hétvégénk: jön a téli óraátállítás
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bár egyre többen kérdőjelezik meg a téli és nyári "időszámítás", azaz óraátállítás létjogosultságát Magyarországon idén még biztosan át kell állítani az órákat, még pedig ezen a hétvégén. Ez jó hír azoknak, akik imádnak aludni. :)

Téli óraátállítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli óraátállítás

Október 27-én hajnalban 3-ról 2 órára kell átállítani az órákat. A gyakorlatban ez úgy szokott kinézni, hogy reggel felkelünk, és örömmel konstatáljuk, amikor a telefonunkra nézünk, hogy "jé, még csak 7 óra van, pedig egészen kialudtuk magunkat"! :) Lassan rájövünk, hogy óraátállítás volt, és a telefon magától átállt szépen az új időszámításra.

Aztán a többi nem digitális eszközünket is szépen átállítjuk a nap során, vagy inkább az elkövetkező napok, hetek - sőt lustábbaknál simán játszik, hogy -, hónapok során. :) Legalábbis nálunk így szokott kinézni az óraátállítás a családban. (Édesanyámnak az autójában például most nem kell átállítani semmit, az a vekker tavasz óta úgy maradt, és a téli időszámítás szerint ketyeg... :))

A viccet félre téve, ti ne feledkezzetek el az átállításról, és nézzük a jó oldalát: bár este hamarabb sötétedik majd, pár napig legalább könnyebb lesz reggelente felkelni, és ne feledkezzünk meg az így nyert extra óráról hétvégén! Főzzetek valami nagyon finomat a családnak, vagy használjátok ki a vénasszonyok nyarát és irány kirándulni!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...