2018.10.15. 14:00:28 9893 330

1+1 lábfürdő lábizzadás ellen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bizony, beköszöntöttek a hűvösebb, sőt, hidegebb napok, amikor is lábunkat kénytelenek vagyunk a nyáron annyira imádott szandál, papucs helyett egész lábfejünket körülölelő cipőbe bújtatni. Habár a forróbb évszakban is meggyűlik vele a bajunk, a lábizzadás ilyenkor zavarhat minket igazán.

Lábfürdő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lábfürdő

Hiszen míg nyáron azért szellősebb lábbelit viselhetünk, addig a zordabb időjárási körülmények miatt kénytelenek vagyunk meleg, ám lábunkat egész nap fogva tartó cipőket viselni. Mit tehetünk, hogy megússzuk a dolgot szárazon, vagy majdnem szárazon?

Áztassuk!

Persze, nem csak úgy, és nem is akármibe! Remek lábfürdő „receptek” léteznek, melyek segíthetnek csökkenteni az izzadós kellemetlenségeket!

Sót neki!

4 evőkanál sót oldj fel annyi vízben, amennyi ellepi a lábad. Áztasd ebben a lépőid néhány percig. Akár naponta is megismételheted ezt a „szertartást”.

Köménnyel is jó!

Forralj fel köménylisztet, illetve mustárlisztet 2 részletben. Hagyd kihűlni a keveréket langyosra, majd áztasd benne a lábaid körülbelül 10 percig.

Amire még érdemes figyelni!

Természetesen az sem árt, ha a zoknink sem csupa műszál, illetve, ha a lábbelink légáteresztő anyagból készült. Már ezekkel az aprónak tűnő dolgokkal is sokat tehetünk lábunk izzadása ellen!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...