2019.09.05. 16:40:58 10024 261

Zenés életek filmen – 3+1 életrajzi film zenészekről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A legjobb sztorikat (pozitív és negatív értelemben is) mindig az élet írja, szokták mondani. Valószínűleg éppen ezért is érdekesek az életrajzi ihletésű könyvek, filmek. Egy zenész életénél pedig kevesebb történet lehet izgalmasabb!

Zenész - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zenész

Csak néhányat válogattunk Nektek össze az elmúlt évek legérdekesebb, legizgalmasabb, „legzenésebb” filmalkotásaiból. Neked van kedvenced?

Ray

Ray Charles életéről szóló film végre azokkal is megszerettették, megismertették zenéjét, dalait, akiket valahogy eddig elkerültek ezek a dallamok. Csodálatos film egy csodálatos, ám tragédiák tarkította életről és egy csodálatos emberről.

A nyughatatlan

Johnny Cash élete is bővelkedett extrém történetekben. Ahogy Ray Charles, úgy jóideig ő is a drogok rabjává vált, botrányok tarkították életét. Mígnem beköszöntött életébe „A” szerelem.

Amy

Emlékszem, amikor meghallottam, hogy Amy Winehouse meghalt, nem akartam elhinni. Ismertem a dalait, de rajongója nem voltam, mégis megdöbbentett a hír. Ezt a filmet látva pedig még fájóbb, hogy mi lett az egykor gyönyörű, tehetséges lányból. Vagyis mivé tették az egykor gyönyörű, tehetséges, ám rendkívül érzékeny művészt.

Bohém rapszódia

Nálunk abszolút közönségkedvenc lett Freddie Mercury életéről és a Queen-ről szóló film. Ugyan sokan kritizálták, amiért nem mindig a valóságnak megfelelően ábrázolták a történteket, azért nem véletlenül kapott több kategóriában is Oscar-díjat.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...