2023.01.29. 17:47:57 7056 272

Viszlát, kósza tincsek! – 1+1+1 tipp a száraz, egészségtelen tincsek ellen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak napok, hetek, amikor hajunk nem éppen a legszebbik oldalát mutatja. Ilyen a téli időszak, amikor a fűtés miatti melegebb, szárazabb levegő, az állandó sapkaviselés, és persze a hideg megviseli sörényünket. Ilyenkor köszönt ránk a boglyas frizurák korszaka.

Bojtos sapka - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bojtos sapka

Ha nehezen viseled a téli „divatot” és megőriznéd ilyenkor is hajad selymességét, a következő jótanácsokat érdemes megfogadnod.

Nem mindegy, mivel fogod össze!

Ugyan az állandó copfviselés nem a legjobb a hajunknak, azért alkalmanként belefér. Ám ha lehet, ilyenkor használj olyan hajgumit, ami teljes egészében textilbevonatú. Vagyis nincs rajt az a kis fém pöcök, ami a gumi két végét összefogja. Ennek a kis „apróságnak” nagy szerepe lehet abban, hogy a hajad megtörik, durvává válik.

Válts huzatot!

Nem is gondolnád, hogy már azzal is sokat tehetsz hajad szépségéért, ha lecseréled addig használt ágyneműhuzatodat. Ugyan a pamut huzat sem rossz, ám hajad hálás lesz, ha az érdesebb anyag helyett valami puhábbat, lágyabbat választasz. Ilyen lehet például a selyem, mely lágysága miatt nem teszi „sprőddé” tincseid.

Nem úszod meg!

Míg nyáron, amikor hét ágra süt a nap napközben, este pedig kellemes meleg van, könnyen megoldható, hogy hajszárítás nélkül, kissé nedves hajjal kerülj ágyba, addig ez télen nehézkes. A törölköző alatt „megszárított” haj reggelre összekócolódik, amit aztán reggel bontogathatsz szét. Úgyhogy nincs mese, hajmosás után kapd elő a hajszárítót és fújd szárazra tincseid!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...