2016.03.28. 16:31:45 8002 247

Világszerte erősen nyitott az új Batman-film
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nem túl hízelgő kritikák ellenére világszerte 424 millió dollárért (120 milliárd forint) váltottak jegyet a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című amerikai akciófilmre a csütörtöki mozikba kerülése óta eltelt négy napban, ami minden idők negyedik legsikeresebb globális nyitóbevételét jelenti.

Batman vs. Superman | fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Batman vs. Superman | fotó via youtube.com

A Ben Affleck és Henry Cavill főszereplésével forgatott produkció 170,1 millió dolláros bevételt hozott az észak-amerikai mozikban, ami rekordnak számít a márciusi premierek tekintetében és a hatodik legsikeresebb nyitóhétvége Észak-Amerikában.

A Zack Snyder rendezte szuperprodukcióra 15,5 millió fontért váltottak jegyet Nagy-Britanniában, ami a szigetországban márciusi rekordnak számít - írta a BBC News.

A több mint 250 millió dollárból készült DC Comics-adaptáció a Warner Bros stúdió második legnagyobb nemzetközi nyitóbevételt hozó mozija a Harry Potter és a Halál ereklyéi második része óta.

A kritikusok ugyanakkor nincsenek túlságosan elragadtatva a filmtől, amelyet egyesek "döbbent elkeseredéssel" néztek végig, mások "a számítógépes trükkök zavaros masszájaként" aposztrofáltak.

A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala az első darabja annak a tíz DC Comics-adaptációnak, amelyet a következő öt évre tervez a Warner Bros.

A nyitóhétvégi világrekordot továbbra is a decemberben mozikba került Star Wars - Az ébredő erő című film tartja, amelyre 529 millió dollárért - ebből az Egyesült Államokban 248 millió dollárért - váltottak jegyet bemutatója hétvégéjén.

Az új Batman-film csütörtök este óta fut a magyar mozikban.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.