2015.09.28. 18:27:04 5865 197

Vicces puki-hangok, amiktől a babák nagyon megijednek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van egy hang, aminek hallatán vagy nagyon megijednek a babák, vagy el kezdenek nevetni. Nos, ezek a bébik egytől-egyig megijednek, még akkor is, ha ők maguk a hang forrása. Persze vannak egyértelműen „csinált” hangok is, de az, hogy valódi vagy sem, nem jelent semmit a kicsik szempontjából.

Puki hangok, amitől a babák megijednek | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Puki hangok, amitől a babák megijednek | Fotó: youtube.com

Ez is hozzátartozik az emberek mindennapjaihoz, miért ne ismertessük meg vele a babákat már ideje korán, nemde? Elvégre a pukizás egy teljesen természetes dolog. Úgy tűnik, hogy a tapasztalatszerzés mégsem nem teljesen zökkenőmentes ezeknek a csecsemőknek és kisgyermekeknek. :) Induljon hát a családi puki-fesztivál!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...