2018.07.20. 13:17:38 9923 285

Védd a szemed egy jó napszemüveggel - lehetőleg jó áron!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tavaly eltörtem a divatos napszemüvegemet, ám mielőtt vettem volna újat, valaki nekem ajándékozta az övét. Az igaz, hogy fiúknak szánt komorabb dizájn, de egészségvédelem céljára tökéletes.

Napszemüvegek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Napszemüvegek

Te is szeretnél minőségi napszemüveget nagyszerű áron? Arra még kicsit várnod kell majd! Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni, az év melyik időszaka az, amikor nyakadba kell venni a város optikáit a megfelelő szemvédőért!

Vásárolj webshopban!

A legjobb helyek a divatos és az eredeti funkciót is betöltő napszemüvegek vásárlására a dizájner márkák webshopjai. A jó minőségű szemüvegek számtalan fazonban és színben vásárolhatóak meg ezeken az oldalakon. Sőt, nagyon jó akciókba is bele lehet futni! Például két pár vásárlásakor a második napszemcsit komoly kedvezménnyel, akár fél áron is megrendelheted. Ehhez persze ismerned kell a saját arcformádat, hogy azt a fazont választhasd ki, amelyik tényleg jól áll.

A legjobb időszak napszemüveg vásárlására:

Ha jól belegondolsz, akkor a legszélesebb kínálat mellett a legborsosabb árakat is a nyári szezonban azaz, májustól találod a boltok polcain. Ezért inkább azt ajánlják, hogy az aktuális napszemüveg lecserélésével várj minimum augusztusig. Ősz elején a legtöbb árusítóhely készletkisöprő akciókkal fog előállni.

Javíttasd meg márkás napszemüvegedet!

Apróbb hibáknál kifizetődő lehet, ha felkeresed a gyártót, mert egyre több cég kínál alkatrészeket is a piacon található modelljeihez. Ez főként akkor lehet praktikus megoldás, ha nem szeretnél nagyobb összeget kifizetni a nyár közepén új szemvédőre. Akkor pedig pláne érdemes egy kört futni vele, ha nehezen találsz neked tetsző napszemüveget, és a sérült darabbal meg vagy elégedve.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mi a méreted? – Számold ki hozzád illő hajhosszt!

Mielőtt fodrászhoz megyünk, eltervezzük, hogy most bizony ennyit meg annyit vágatunk majd a hajunkból, és itt nyíratjuk fel, meg ott, mert majd úgyis megnő, ha nem tetszik, és így tovább. No persze, mire odakerülünk a székbe, marad a „legyen csak 5 centi a végéből” stílus!:)

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.