2017.12.15. 12:50:49 10284 310

Várd mókásan az ünnepeket gyermekeddel, unokáddal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A karácsony a legszebb üzenetet (szeretet és együtt töltött minőségi idő) hordozó ünnepünk, ám hajlamosak vagyunk arra, hogy a tökéletességet hajszoljuk, és közben elfeledkezzünk erről a fontos üzenetről!

Karácsonyi készülődés gyerekekkel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi készülődés gyerekekkel

Sokkal mélyebb emlékek és kötődés alakítható ki a kicsikkel, ha megosztjuk velük a készülődés örömét, ráadásul minket is fel fognak dobni ezek az alkalmak.

  1. Nyitogassatok együtt adventi naptárat Szentestéig minden nap! Legyen az kézzel készült vagy bolti, édességes vagy egyéb meglepetésekkel teli, egy kis színt és izgalmat csempészhetsz a reggelekbe (vagy az estékbe) a szép ünnepig.
  2. Írjatok levelet a Télapónak! …hogy a gyerkőcöknek ne kelljen a karácsonyi varázslatig várniuk egy kis csodára! A kicsit nagyobbak szívesen írnak kívánságlistát, míg az igazán kicsik nyugodtan rajzolják vagy diktálják le azt.
  3. Készítsetek közösen ajándékot a kedvenc tanároknak, gondozónőknek! Ha nincs saját ötletetek, keressetek egy szimpatikus kézműves foglalkozást a rengeteg témába illőből. Jól eső kis figyelmesség, ami nem számít „nyalizásnak” ;)
  4. Készítsetek papírból hópelyheket a hálószoba ablakokra! De olyan igazi retrót: csak hajtogassátok össze az A4-es lapot és vágjatok ki belőle kis alakzatokat.
  5. Menjetek korcsolyázni, vagy szánkózni! Ha hull a hó, irány a domboldal. Sőt, oviba és iskolába is szívesebben mennek szánkón a gyerkőcök. Csak ne felejtsetek el időben elindulni! Fekete karácsony esetén pedig a legközelebbi jégpályán hangolódhattok a télre.
  6. Nézzétek meg a Diótörőt (az idén is)! Jelenlétetekkel támogathatod lakhelyed művészeit. Éljétek bele magatokat - újra - a mesés történetbe!
  7. Rendezzetek karácsonyi süti partit! Legyetek kreatívak és készítsetek egy egész mézeskalács falut. Hmm, isteni illatok! A kis barátok is segíthetnek ebben.
  8. Rendezzetek karácsonyi pizsi partit a karácsonyfa körül! Igazán jó móka a fenyőillatban a karácsonyi fényekre elaludni. Egy új, kedves hagyomány is teremthető, ha minden évben más családnál kerül megrendezésre.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...