2019.05.30. 12:59:22 9854 289

Van ezer problémád és kéne egy ezermester?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mai világban a legtöbb ember már nem tud otthon megbütykölni dolgokat, de amit megtudna, azt sincs ideje. Biztosan gondoltál már rá, hogy bárcsak valaki kigyomlálná a kertet, levágná a füvet, amíg Te megfőzöd az ebédet. Vagy ha valami csoda folytán a csapból többé nem jönne víz amikor nem akarod. Meg a kerítést is le kellene már festeni, de hát ilyen rohanó tempóban kinek van erre ideje? Találj egy (vagy több) ezermestert, akik könnyebbé teszik a hétköznapjaid!

Ezermester - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ezermester

Bízd szakemberre

Vannak munkák, amik kifejezetten szakértelmet igényelnek, mert sokan vannak ugyan, akik „meg tudják oldali valahogy”, de a végeredmény több bosszúságot okoz, mint nyugalmat. Hogy szűrheted ki a jó szakembert a sokból? Ne higgy az ajánlásnak! Aki ajánl egy szakembert, az talán egy teljesen más feladat kapcsán volt elégedett vele, vagy csak lánya, fia, jóbarátja az illetőnek. Ma már kezünkben az internet világa, informáljuk le a megbízni kívánt személyt és higgyünk a többség szavának! A joszaki.hu oldalon például kereshetsz szakembert, vagy rákereshetsz egy-egy szakemberre, de arra is lehetőség van, hogy kiadd a feladatot és várd a jelentkezőket. Nagy előnye, hogy véleményezni és pontozni lehet a szakembereket.

Helyi újság

Annyira online világban élünk, hogy szinte fel sem merül már fellapozni helyi újságot. Pedig sokszor teli van régivágású, lelkiismeretes, hozzáértő szakik hirdetéseivel, akik a neten nem hirdetnek. Kisebb városokban, községekben nagyobb eséllyel találunk így szakembert helyben – és akkor a kiszállási díjon is spórolhatunk. A legtöbb kerületnek van saját újságja, tehát ez a lehetőség a fővárosban is adott!

Bízz meg diákokat!

Ha van ismerősöd, aki még iskolás, de úgy érzed szívesen áll neki egy kis plusz pénzért a kertimunkának, vagy a csapcserének akár, akkor ne habozz megkeresni, aki még tanul, annak általában jól jön a plusz pénz. Akkor sem kell kétségbeesned, ha az ismerősi körödben nincs ilyen fiatal; az internet erre is kínál megoldást!

A clickforwork.hu és a domelia.hu egyaránt az alkalmi munkára vágyó diákokat és a házkörüli segítséget kereső emberek piactere, ahol kategóriákra bontva kérhetünk és kínálhatunk segítséget. Fontos, hogy az alkalmi segítőnket az munka után értékelhetjük is, illetve lehetőségünk van az értékelést is figyelembe venni, amikor kiválasztunk valakit az elvégzendő munkára – hiszen mégis csak bizalmi döntés, hogy kit engedünk az életterünkbe!

Kérdezz a közösségi portálokon

A legtöbb városkának, Budapesten pedig minden kerületnek van legalább egy facebook csoportja. Mivel az ilyen fórumokat zömében a helyiek töltik föl, így, ha itt kérdezel szakember után a konkrét feladat megjelöléssel, nem csak ajánlásokat, de egyből hasznos véleményeket, tapasztalatokat is kaphatsz. Olyat is kereshetsz, akinek nem munkája, de megtudja csinálni, biztosan lesz jelentkező, akivel megtudok egyezni. Ha előre tisztázod, akár anyagi viszonzás helyett egy kölcsönös segítségnyújtásban is megegyezhettek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...