2016.01.07. 09:43:31 6349 227

Van 30 másodperced mosolyogni? - Vicces videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Első ránézésre az emberi köldök valóban nagyon furcsa lenne, ha nem tudnánk, hogy miért és hogyan alakult ki. Egy alig egy éves kisgyereknek azonban erről még fogalma sincs, még csak ismerkedik az apró kis testrészeivel. Aztán eljön az az ijesztő nap, amikor megpillantja a köldökét a hasán... :)

A köldök felfedezése | fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A köldök felfedezése | fotó via youtube.com

Mi pedig egy jót mosolygunk azon, mennyire kiborítja ez a felfedezés! Adott egy naaaagy, szép kerek csecsemő pocak, egy kalandos tekintet és egy darab köldök, ami mindig is ott volt, de ez a kis poronty csak most vette észre! Szerintünk nagyon cuki! :) Nézd csak:

Igen, elsőre ilyen ijesztő lehet a köldök felfedezése!

... és az a pocak! :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...