2023.10.09. 08:32:56 6152 231

Változóan felhős idő várható a héten, hajnalban pára- és ködfoltokkal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Változóan felhős idő várható a héten, hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek.

Ködös őszi idő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ködös őszi idő

Hétfőn alapvetően felhős ég várható, inkább csak időszakos szakadozások lehetnek a felhőzetben. Elszórtan - nagyobb eséllyel északon - eshet gyenge eső, záporeső. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül, a Kisalföldön meg is erősödik, és ott estefele északnyugatira fordul. A legmagasabb nappali hőmérséklet a felhősebb északkeleti régióban 9 és 14, míg másutt általában 15 és 22 fok között valószínű.

Kedden gyengén és erősebben felhős területek, időszakok is lesznek. Elvétve előfordulhat gyenge eső, és hajnalban pára-, ködfoltok képződhetnek. Az északnyugati szél néhol időnként megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 2, 14, délután 16, 24 fok között várható, északkeleten lesz hidegebb.

Szerdán a pára-, ködfoltok, illetve rétegfelhőzet feloszlását követően általában fátyolfelhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem várható, de néhol időnként megélénkülhet a déli szél. A hajnali 2, 13 fokról 17 és 26 fok közé emelkedik a hőmérséklet, szintén északkeleten lesz hidegebb.

Csütörtökön a hajnali pára-, ködfoltok, illetve rétegfelhőzet feloszlása után jobbára fátyolfelhős, napos idő lesz, csapadék nem várható. Néhol időnként megélénkülhet a déli, délnyugati szél. A minimum-hőmérséklet 5 és 14, a csúcsérték 22 és 28 fok között valószínű.

Pénteken változóan felhős idő várható általában többórás napsütéssel. Inkább csak északkeleten alakulhat ki egy-egy zápor, és többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. A hajnali 8, 15 fokról 22 és 28 fok közé melegszik fel a levegő.

Szombaton a hajnali pára-, ködfoltok, rétegfelhőzet feloszlása után többnyire gyengén felhős, napos időre van kilátás, csapadék nélkül. Többfelé megélénkül a déli, délnyugati szél. A minimum-hőmérséklet 8, 15, a maximum 22, 28 fok között alakul.

Vasárnap gyengén és erősebben felhős területek, illetve időszakok is lehetnek. Szórványosan előfordulhat eső, záporeső. Hajnalban ködfoltok képződhetnek. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. Hajnalban 8, 15, a délutáni órákban 20, 27 fokot mérhetnek.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...