2023.02.14. 09:30:00 5406 231

Valentin-napi üzenetek: Ha nem találod a szavakat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Valentin-napnak nem kell a sokak által viszolyogva fogadott rózsaszínben pompázó cukormázról szólnia: a méretes rózsa csokor helyett szép gesztus pár szál tavaszi virágot adni a hölgyeknek, míg az urak bármi fogukra való kicsinységnek is nagyon tudnak örülni. Ha el akarsz vonatkoztatni a kereskedelmi vonaltól, azt is megteheted: Fejezd ki a szeretetedet szavakkal!

Szívek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szívek

Olyan jó érzés lehet, amikor a romantikus filmekben bonbon meg ölnyi virágkosár érkezik a hősnő munkahelyére, és mindenki őt irigyli! A te párod nem ilyen romantikus? Nem fejezi ki az érzelmeit nyilvánosan? Ez egyáltalán nem gond! Értékeld azt, amit a saját szeretetnyelvén éreztet veled!

Aki nem a szavak embere, az hívja segítségül a legszebb szerelmes idézeteket! Amennyiben van a kedvesednek kedvenc költője, írója vagy más olyan személyiség, akitől idézhetsz, tedd azt! Biztosan értékelni fogja a gesztust.
Vagy mutasd ki tettekkel a szerelmedet, amit egy egyszerű kis reggeli post-it üzenettel is megtámogathatsz!

Kedveskedő üzenetek Valentin-napra

Habár nem minden napunk tökéletes, én mégis azt érzem, hogy a tökéletlenségeket a számomra legtökéletesebb emberrel élem át. Szeretlek!

Az a szó, hogy szeretlek, elcsépeltnek hangozhat Bálint napján, de remélem érzed, mennyire igaz és őszinte tőlem. Köszönöm, hogy mindig mellettem vagy!

Ha annyi szál rózsát küldenék neked, amennyire szeretlek, kopár lenne a világ! Így meghagyom a virágot másoknak, téged pedig a tenyeremen hordozlak: most és mindörökké!

A Valentin-nap másoknak lehet, hogy különleges, mert a virágboltosok az eszükbe juttatják, mennyivel jobban is szerethetnék a másikat, nekem azonban ez a nap is ugyanolyan, mint a többi: Őrülten beléd vagyok esve, amióta megismertelek!

Lehet, hogy a szerelmünk nem éppen a leglángolóbb, és én sem vagyok a legromantikusabb, de szeretném, hogy tudd: Minden őrültségben támogatni foglak és gondoskodni fogok róla, hogy az érzéseink a lehető legtartósabbak legyenek egymás iránt.

Habár hitelkártyám limitált, szívem szeretete végtelen, és csak feléd irányul. Boldog Valentin-napot!

Köszönöm, hogy támogatsz a mindennapokban, és imádom, ahogy huncutul rám mosolyogsz. Bálint-napra azt kívánom neked, hogy tartson ez a csillogás örökké a szemedben!

Az üzenet annál nagyobb örömet fog okozni, minél inkább a szerelmed személyére szabod, és ne felejtsd el, hogy az őszinte, szívből jövő szavak lesznek ennek a kulcsai!

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában