2021.02.14. 13:52:08 5776 174

Valentin-napi filmes romantika – Az erősebbik nem képviselőinek is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki sehogy, van, aki egy puszival, akad, aki egy szál virággal vagy egy doboz bonbonnal, megint mások finom vacsorával, esetleg egy szuper mozival ünneplik a Valentin-napot, a szerelmet, egymást. Idén februárban még a négy fal közé szorulunk ezen a napon is. De annyi baj legyen!

Valentin nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Valentin nap

A bonbon beszerezhető, a vacsi összedobható és nem egy szuper film áll a rendelkezésünkre, melyet még a teremtés koronái is hajlandóak megnézni velünk – mert olyan férfiasan romantikus alkotások.

Időről időre

Főszerepben az időutazás és a szerelem. A film főhőse képes utazni az időben – naná, hogy ezzel a képességével próbál becsajozni!:-)

Két tűz között

Ha szeretitek az akcióval fűszerezett romantikát, vagy éppen a romantikával megspékelt akciót, ez lesz a Ti mozitok. A főszerepben Arnold Schwarzenegger, aki tisztes családapa, férj és szupertitkos ügynök egyben. A felesége (Jamie Lee Curtis) pedig amolyan biztos háttér, tisztességes családanya. Néhány félreértésnek köszönhetően kiderül, hogy akcióhősnek, vagyis akcióhősnőnek sem utolsó.

Az időutazó felesége

Úgy látszik, az időutazás és a romantika valamennyire összekapcsolódik.:-) Ebben az alkotásban szintén a férfin a sor, hogy röpködjön ide és oda az időben – mindeközben igyekszik megtalálni és megtartani a szerelmet.

Kellékfeleség

Romantika, némi humorral tálalva. A film tipikus példája annak, milyen az, amikor a boldogság ott az orrunk előtt, csak valamiért nem vesszük észre.

Egy nap

Húsz évig tartó barátság története, tele vicces sztorikkal. Persze, közben a szerelem is megérkezik.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...