2021.03.22. 10:24:42 7429 238

Válaszd szét! – Egymáshoz ragaszkodó üvegpoharak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A vendégsereg már elhagyta a terepet, neked már „csak” a romok eltakarításával kell foglalkoznod? Hogy hamar túl legyünk rajt, a tányérokat egymásra, a poharakat egymásba, mehetnek a mosogatóba, majd holnap elmosogatjuk. És itt kezdődnek a problémák…

Pohár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pohár

Mert a poharak egymásba ragadnak, és ember nincs, aki szétválasztja őket. Vagyis van, méghozzá Te, mivel ismered a lenti trükköt.

Víz, víz, víz

Engedj langyos, de inkább meleg vizet a mosogatótálcába, állítsd bele a poharat, majd a felső pohárba engedj hideg vizet. A fizika törvényeinek megfelelően a hideg vizes pohár „összeugrik”, az alsó, meleg vizes kitágul, így könnyedén szétcsúszik a két pohár, törés és minden veszély nélkül.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...