2019.11.21. 16:56:21 8729 250

Válassz illatgyertyát (ajándékba) a horoszkóp szerint!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mi családunkban a téli ünnepek elengedhetetlen kellékei a füstölők és az illatgyertyák. Az adventi időszakra való hangolódást el sem tudom képzelni a fahéjas alma vagy a vanília illata nélkül. Éppen ezért mindig szeretek ilyen jellegű ajándékot kapni, és persze adni is!

Illatgyertyák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Illatgyertyák

Egy igazán finom illatra a legtöbb ember nem tud nemet mondani. Az illatoknak terápiás hatása is lehet ránk nézve, éppen ezért nem mindegy, hogy mikor és mit szagolgatunk. Ha nincs tudomásunk arról, hogy mi a megajándékozandó személy kedvenc illata, menjünk biztosra és válasszunk a csillagjegye alapján!

Vízöntő: a klasszikus karácsonyi illatok

A gránátalma és a fahéj energizálja, míg a forralt bor és a vanília önbizalmat ad a csillagjegynek. A te szeretteidnek melyikre van most szüksége?

Halak: az erdő friss illatai

A Halak szeret egyedül lenni miközben nézi a kedvenc sorozatát. Sőt, aludni még jobban szeret. ezekhez a tevékenységekhez tökéletesek a fás illatok, mint például a bergamot és a fenyő.

Kos: az édes-diós süti illat

A kanapén kényelmesen bekuckózós állatövi jegy szívesen takarózik be egy hangulatos illattakaróba: a karamellizált cukorba forgatott pirított pekán- vagy szerecsendió a legjobb választás ehhez.

Bika: a klasszikus őszi illatok

A narancs némi rózsával és cédrussal nem túl erős, de mindig divatos illat. Fahéj és szegfűszeg, mint fűszer társuljon hozzá, hogy kielégítse a Bikák magas elvárásait.

Ikrek: az ellentétek bűvölete

Mivel nem klisé, hogy eme jegy kissé kettős személyiség, ezért a számukra kellemes illat is kettős. Keverjünk a viaszhoz mimózát és kardamomot, amihez szantálfát is érdemes társítani.

Rák: a természet illatai

Ideális napja a természet lágy ölén telik, emiatt a fás illatokat is részesíti előnyben: kedvenc gyertyájának illata a szegfű, a pacsuli és a borostyán illatából áll össze.

Oroszlán: a virágos rét illata

Merész és élénk ez a csillagjegy, amely bármilyen életkorban képes mezítláb rohangálni a fűben. Nekik a frissen vágott fű illata való egy kis jázmin és egy csipet tavirózsa illattal élénkítve.

Szűz: a meleg otthon illata

A tisztaságra nagy gondot fordító Szüzek nem ódzkodnak a tisztítószerek illatától sem, de illatgyertyában a piros alma, az aranyló méz és a szegfűszeg illatát részesítik előnyben.

Mérleg: a forralt bor illata

A társaságban pillangóként ide-oda csapódó állatövi jegy a vásárokban is szívesen kapcsolódik ki. A forralt bor általa kedvelt fűszeres illatát otthon is élvezheti egy ilyen jellegű illatgyertyával.

Skorpió: az egzotikus illatok

A mindig erősnek látszó és érzéki Skorpió szereti, ha otthonát egzotikus – citrusokból és pézsmából kevert – illat lengi be. Az ilyen gyertyák tökéletesek is a számára.

Nyilas: az eső friss illata

A Rákokhoz hasonlóan ez a jegy is erősen kötődik a természethez. Ezért szívesen fogadna egy olyan illatgyertyát, amely felidézi benne az eső friss illatát vagy éppen egy hűvös őszi reggel emlékét zsálya, eukaliptusz és fenyő segítségével.

Bak: a gyümölcs tiszta illata

Melyik két szóval lehet legjobban leírni a Bakot? Egyszerű és elegáns. A gyümölcsök illata is éppen ilyen, és az egyik legtökéletesebb közülük a kerek piros alma. Ez az édes illat éppen a csillagjegy ízlésének való.

Forrás: goodhousekeeping.com/home/g23479906/best-fall-candles/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...