2022.01.11. 12:15:00 9324 289

Üzenhet-e az univerzum? Angyali útmutatás a számokon keresztül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A számmisztika egy elég közkedvelt terület a racionális és spirituális vonal között ingadozók körében, hiszen a matematika, mint tudomány világszerte elfogadott, ugyanakkor nem csak a száraz jelentését vizsgálja a számoknak.

Jelentést hordozó számok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jelentést hordozó számok

Angyalszámoknak az olyan három vagy négy számból álló számsorozatokat nevezik, amelyek ismétléseket vagy egyéb mintákat tartalmaznak. Ilyen például az 555 vagy a 7676 számok. Ezek előfordulhatnak a leghétköznapibb helyeken is, legyen szó akár a bolti blokkunk végösszegéről vagy egy zeneszám hosszáról, a közös bennük az, hogy felkeltik a figyelmünket.

Akiket elbűvölnek eme számok, azok már több száz éve szimbolikus jelentéssel ruházzák fel azokat: jelentést adhatnak az életünk során visszatérő sémáknak, megerősíthetnek minket egy-egy döntésben. Még maga Pitagorasz is úgy vélte, hogy a számok energetikai rezgések fizikai megnyilvánulásai.

Az angyalszámokról úgy tartják, hogy misztikus üzeneteik nem kapcsolódnak a születési dátumunkhoz, nem az identitásunkhoz van közük, hanem a világban járt utunkhoz. Természetesen a metafizika ezen ága is kihangsúlyozza a szabad akaratot, ezért a minket kísérő angyalszámok jelentését saját megfigyeléseink, benyomásaink és érzéseink alapján mi magunk fogjuk tudni a legpontosabban megfogalmazni.

Hol találkozhatunk angyalszámokkal?

Az univerzum szándékosan halvány emlékeztetői, amelyek az előttünk álló ismeretlen út célját erősítik meg a számunkra, megjelenhetnek az óra számlapjain, rendszámokon, nyugtán, de házszámokon is. A mi dolgunk csak az, hogy észrevegyük ezeket a megerősítéseket.

Milyen jelentéssel bírhatnak az angyalszámok?

Teljesen egyedi, hogy az adott személynek mit jelent egy meghatározott számsor, de legtöbbször intuíciónk igazolásaként gondolnak rájuk. Amikor azt gyanítjuk, hogy egy angyalszámmal van dolgunk, jegyezzünk fel minden gondolatot és benyomást vele kapcsolatban, így a következő alkalommal már egy meghatározott és személyes kapcsolatot ápolhatunk ezzel a számmal.

Különleges számsorok általános numerológiai jelentése:

000/0000 - Új lehetőségek, újrakezdés, lehetőség merésznek vélt döntések meghozatalára.
111/1111 - Zöld út egy szándék megtételéhez, amit rendkívüli támogatás övez.
222/2222 - Egyensúly, bizalom az együttműködéshez, segítség az utunk folytatásához.
333/3333 - Kreativitás és egyedi képességek kamatoztatása az adott helyzetben.
444/4444 - Tartósan megépített alap, de szakértelem szükséges a projekt hosszú távú kivitelezéséhez. A bizalom új magasságokba emelhet.
555/5555 - Jelentős változások, átalakulás a színfalak mögött.
666/6666 - Támogatás, együttérzés, bánjunk megértőbben magunkkal. Minden okkal történik.
777/7777 - Jó szerencse, kedvező pénzügyek a komfortzónánkon kívül.
888/8888 - Végtelenség, az univerzális kapcsolat jelképe, természetfeletti támogatás.
999/9999 - Egy fejezet lezárása, egyúttal a látókör bővítése és új területek felfedezése.

Forrás: www.allure.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...