2022.08.27. 10:48:43 5705 241

Úszd meg az új cipőt fájdalom nélkül! – Így kerüld el a talpadon keletkező vízhólyagokat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Évszaktól függetlenül szeretjük az új cipőket, szandikat. Végigtipegni benne a lakáson, felpróbálni hozzá az összes ruhánkat, hogy kiderüljön, melyik áll hozzá a legjobban. Azt már kevésé szeretjük az új lépőben, hogy általában mindig feltöri a lábunkat, talpunkat!

Új cipő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új cipő

Bizony, például egy új, még alig vagy egyáltalán nem viselt darab általában minden alkalommal meggyötri pihe-puha lábunkat, talpunkat. Az apró vízhólyagok pedig nem csak hogy nem szépek, de még fájdalmasak is. Tudunk egy trükköt, amivel elkerülheted!

Kavarj egy kis „port”!

Ha van otthon púdered, vagy akár normál babahintőporod, akkor tegyél a porból a talpadra, mielőtt abba a bizonyos lábbelibe bújtatod a lábfejed! Ez a vékony réteg magába szívja a talpon keletkező izzadságot, valamint egy réteget képez a talpunk és a szandi talpa között. Próbáld ki! (Csak úgy megjegyezzük: ha épp nincs olyan lábbelid, amit „be kell törni”, ez egy remek indok arra, hogy shoppingolni indulj és beszerezz egy újabb csodát!:-))

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...