2016.09.20. 17:31:39 11032 259

Upsz! Angelina Jolie beadta a válókeresetet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

"Kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva Angelina Jolie hétfőn beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen - osztotta meg értesülését kedden a TMZ.com celebportál.

Brad Pitt és Angelina Jolie - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Brad Pitt és Angelina Jolie

Jolie bejelentette, hogy meg akarja kapni hat gyermekük felügyeleti jogát. A színésznő arra kérte a bíróságot, hogy Pittnek láthatást biztosítson.

A portál szerint érdekes, hogy nem folyamodott a gyermekek közös felügyeletéért Pittel, csak közös jogi felügyeletet kérvényezett.

A házaspárhoz közel álló források szerint Angelina azért döntött a válás mellett, mert nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik. Különösen elszomorítják nevelési módszerei - írta a portál.

A TMZ.com úgy tudja, nincs "harmadik személy", aki miatt tönkrement volna az álompár házassága, kifejezetten Pitt nevelési stílusa a válás oka.

Jolie-t a válási ügyekben sztárügyvédként emlegetett Laura Wasser képviseli. A színésznő nem akar férjétől tartásdíjat. A különválás időpontjaként 2016. szeptember 15-ét jelölte meg.

Pitt és Jolie 2004 óta éltek együtt, 2014 augusztusában házasodtak össze.

A TMZ.com szerint nyilvánosan júliusban látták őket utoljára együtt, amikor ikergyermekeiket, Knoxot és Vivienne-t Nyugat-Hollywoodba vitték egy születésnapi reggelire.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...