2020.07.05. 08:33:36 11114 335

Unod a vizet! Ízesítsd! – 5 szuper lehetőség 1.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyáron, pláne kánikulában a folyadékpótlásnak talán még nagyobb szerepe van, mint az év egyéb hónapjaiban. A legjobb ilyenkor a víz, de azért hosszú távon bizony sokunk megunja az átlátszó nedűt. Üdítővel, szörppel, limonádéval feldobható a helyzet, de ki szeretne feleslegesen cukrot vinni a szervezetébe?

Gyümölcsös víz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyümölcsös víz

Ismerjetek meg először most 5 ízt, aminek segítségével könnyedén feldobhatjátok a napi folyadékbevitelt, ráadásul cukor nélkül.

Egy dinnyés ital?

Naná, így nyáron pláne, hogy jöhet! Ehhez végy egy dinnyét, egy uborkát és persze vizet. A dinnyéből pépesíts annyit, amennyire intenzívnek szeretnéd az italod ízét. Önts rá vizet, majd karikázz bele egy körülbelül 15 cm hosszú kígyóuborkát. Egy éjszakát álljon a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.

Egészséges és finom

Az eper magas C-vitamin tartalmának köszönhetően rendkívül egészséges, ezek mellett pedig nagyon finom gyümölcs. A bazsalikom vérnyomáscsökkentő, gyomorrontás esetén is segítségül hívható és vízhajtó hatású. Készüljön belőlük egy szuper ital! 6-8, de akár több szem epret vágj félbe, önts rá vizet, szórj bele néhány összetépkedett bazsalikomlevelet és hagyd állni pár órát, lehetőleg a hűtőben.

Virágos-gyümölcsös

Ez akár egy parfüm illatának főbb jellemzője is lehetne, ám valójában egy finom ital ízét takarja. Végy egy nagy marék rózsaszirmot, öntsd le vízzel, majd mehet rá pár szem málna is. Keverd össze, tedd a hűtőbe állni pár órát.

Finom és karcsúsít

Az ananász-uborka duó a legütősebb páros, ha fogyásról van szó. És még a szomjadat is olthatod velük. Szeletelj fel egy ananászt és egy uborkát, önts rá vizet és szintén mehet a hűvösre egy éjszakát.

Ha bírod az édeset

Ha az italok közül inkább az édesebbeket részesíted előnyben, ez a körtés-vaníliás verzió a Te ízed lesz! Hámozz meg, kockázz fel 2-3 darab körtét, öntsd le vízzel, majd mehet bele egy rúd vanília! Néhány óra a hűtőben és már ihatod is!

Következő cikkünkben 5 újabb ízzel ismerkedhetsz meg!

Forrás: igyunkvizet.blog.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...