2018.01.17. 14:51:17 14206 421

Unod a januári szürkeséget? Jöjjön egy kis színterápia!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha már tele van a hócipőd az idei januárral is, pedig még csak a hónap közepén járunk, töltődj fel ezekkel a színes képekkel, amelyek garantáltan kihúznak a szürkeségből, és feltöltenek energiával. Jöjjön tehát egy kis színorgia a szemnek és a léleknek téli depresszió ellen.

Az éltető Nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Az éltető Nap

Mivel a napot már valószínűleg te is nagyon régen láttad, most a sárga színre van a leginkább szükséged. De lássuk mit a is tud a sárga:

“A nap színe és napjellegű természete révén meleget és lelkesedést sugároz. A sárga élénkíti az idegrendszert. Áramlása egyszerre stimuláló és inspiráló, ezáltal jó hatással van a bőrproblémákra, valamint a reumára és az ízületi gyulladásra. Használható a csontritkulásban vagy kalcium-elégtelenségben szenvedők gyógyítására, mivel megkönnyíti a test kalcium-feldolgozását. Mivel serkenti az agyi és mentális funkciókat, hatásos a gyomor - máj, epehólyag, hasnyálmirigy, lép betegségek kezelésében. Ilyenek az emésztési zavarok, puffadás, rekeszizomsérv, hányinger, gyomornyálkahártya gyulladása, cukorbaj, klimaxos folyás, idült reuma, ízületi gyulladások, étvágytalanság, idegrendszeri betegségek (fóbiák).

A sárga meleg szín, említettük, hogy a legközelebb áll a fényhez és a naphoz. Idegrendszerünket és emésztőszerveinket jó munkára ösztönzi, hangulatunkat az optimizmus irányába vezeti. A sárga szín erősíti a gyomrot, de túlzott alkalmazása rosszullétet, sőt hányingert is okozhat. A méregtelenítő szervek: a máj, a vesék és a húgyhólyag működését ösztönzi és erősíti. Bizonyos krónikus zavarok a sárga szín hatására hevennyé, s így könnyeben kezelhetővé válnak.

Solar plexusunk, a vegetatív működés székhelye közvetlen összeköttetésben áll ezzel a színnel, így rajta keresztül megszüntethetők az úgynevezett vegetatív zavarok. Ha szellemi tevékenységet végzünk, sárga szín alkalmazása mellett jobban tudunk összpontosítani. A sárga felvidítja a melankolikusokat, ösztönzi a méregtelenítő rendszert, normalizálja az alacsony vérnyomást és a rezignáltság időzakait tevékennyé változtatja.

  • Csakrája: solar plexus
  • Kristályai: citrin, borostyán, sárga topáz
  • Sok sárga az aurában: erősen fejlett intellektusra és becsvágyra utal
  • A sárga szín szeretete: derűs, nyílt, intelligens, öntudatos jellem
  • A sárga szín elutasítása: lehangolt, pesszimista, búskomorságra hajló”

Írja mindezt az eletmodszer.com és nem is érthetnék egyet vele jobban. Szóval jöjjön egy kis sárga és még néhány társa, hogy feltöltöd melegséggel, életerővel.

NapsárgaNapsárga

SzínterápiaSzínterápia

SzínterápiaSzínterápia
SzínterápiaSzínterápia
SzínterápiaSzínterápia
SzínterápiaSzínterápia

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...