2023.02.15. 09:35:00 5810 260

Unisex térhódítás - Avagy miért ne kaphatnának rá a nők is a mellényekre?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mellény nagyon sokáig kizárólag a férfiak ruhatárának volt jellegzetes darabja, pedig korábban hétköznapi ruhadarabként a hölgyek is viselték hosszú szoknyáikhoz az ingük fölött. Aztán valahogy kikopott a női divatból, hogy néhány évtizednyi szünet után szépen lassan ismét bevegye a női nem ruhásszekrényét.

Praktikus és divatos mellényben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Praktikus és divatos mellényben

Véleményem szerint nagy kár, hogy a modern férfiak legtöbbjének ruhatárából ugyancsak hiányzik a mellények elegáns változata és csupán a tavaszi és őszi túraruházat soraiban kap helyet. Bár a hölgyeknél még ez a vonal sem jelenik meg erősen. Egy olyan nőt ismerek, aki szívből vonzódik a mellényekért, ő méghozzá a fehér és rózsaszín műszőrme mellényekért van oda.

A mellények nagyon könnyen ruhatárunk alapdarabjai lehetnek, ha felfedezzük, mennyire hasznosak a réteges öltözködés terén, méghozzá úgy, hogy személyiségünk is könnyen kifejezhető velük.

A mellény, mint praktikus ruhadarab

A vízlepergetős anyagból készült, úgynevezett pufi mellény rövidállású és hosszú szabású kivitelben is elérhető a butikokban, nem meglepő módon fekete, piros, rózsaszín, púder, bézs és fehér színekben a legfelkapottabb.
A kötött mellények ezeknél jóval kevésbé keresett termékek, valószínű azért, mert nehezebben illeszthetők bele a ruhatárunkba.

A mellény, mint hétköznapi ruhadarab

Mellények készülhetnek farmeranyagból és csodaszép szövetekből szintúgy. Ezek szabása már korántsem olyan lezser, mint a sportos nadrágokhoz gyártott mellényeké, sőt inkább a női test finom vonalait próbálják velük kiemelni.
Az öltönymellény szerű női kivitelekben derekunk törékenyebbnek tűnhet, míg a megfelelő szabás a dekoltázst is kiemelheti.

A mellény, mint elegáns ruhadarab

Míg korábban a fűző gúzsba kötött, addig manapság a pelerin puhán ölel körbe minden nőt, aki magára ölti.
A mellények legelegánsabb képviselői meglepő módon készülhetnek akár filcből is, hiszen a szabás révén lesz alkalmi a viselet. Szőrme, vagy díszes brokát? Minden összeállításhoz találni tökéletes kiegészítőt mellény képében!
A (mű)szőrme mellények kötött ruhákhoz vagy a most nagyon divatos műbőr nadrágokhoz is nagyszerűen passzolnak, és leginkább a magassarkú (boka)csizmákkal lesz elegáns, bármelyik viseletet is válasszuk.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...