2020.11.04. 13:17:40 9073 157

Unalmas a copf? – Így dobd fel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A reggeli rohanásban mi sem egyszerűbb, mint hosszú tincseinket gyorsan lófarokba kötni, és már indulhatunk is! Ha a fél perces „tollászkodáson” túl van még néhány szabad pillanatod, dobd fel néhány aprósággal ezt a rendkívül egyszerű frizurát.

Copf - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Copf

Tekerd!

Készítsd el a copfot úgy, hogy egy vékony tincset meghagysz a copf alján. Ezt tekerd körbe a copfot rögzítő hajgumid körül úgy, hogy teljesen eltakarja a gumit. A tincs „maradékát” rögzítsd egy hullámcsattal a copf alatt.

Díszítsd!

Kerülhet a copfba akár rögzítés céljából például egy díszes szalag, kendő. Vagy néhány csillogó, köves hullámcsat is díszítheti a copf körüli részt.

Hullám vagy egyenes?

Az fejtetőn összefogott copfot érdemes néhányszor hajvasalóval átsimítani. Ha kicsit lejjebb kerül a frizura, akkor ott a hajvasalót a tincsek hullámosítására használd!

Dobd fel fonással!

Fonj be néhány tincset, majd ezután fogd össze a hajadat, és készíts belőle copfot!

Ötlet: remingtongetready.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...