2018.11.06. 08:29:33 6582 238

Újra láthatjuk a moziban a Tanú c. filmet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

November 8-tól Pelikán gátőr újra megtekinthető a mozikban. A magyar filmklasszikust, amit a megjelenése után azonnal betiltottak 10 évre. Most a legmodernebb technológiával restaurált, digitálisan felújított változatát tekinthetjük meg.

A tanú | Fotó: nyugat.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A tanú | Fotó: nyugat.hu

Újra hallhatjuk a szállóigévé vált mondatokat a moziban, és újra élhetjük az 50-es évek Magyarországának miliőjét, Bacsó Péter filmje november 8-tól a mozikban:

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...