2022.08.18. 09:10:00 5975 247

Új parfümre vágysz? Útmutató a tökéletes illat kiválasztásához
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az igazán minőségi illatok magas költségekkel járnak, de az áron kívül van sok más paraméter is, amelyik fontos a parfümválasztáshoz. Vajon vásárolhatunk prémium parfümöt versenyképes áron?

Parfüm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Parfüm

Tényleg ismered, melyik illat illik leginkább hozzád?

Mielőtt drágább parfümöt vásárolnál, derítsd ki, hogy a vásárolni kívánt parfüm tényleg megfelelő-e a személyiségünkhöz. Ismerjük meg a parfümök fő illatcsoportjait és szűkítsük le a kört azon belül. Melyik a kedvenc illatunk? A gyümölcsös, a fűszeres, az egzotikus vagy a virágos? A virágos illatokat sokan tartják a legfiatalosabb illatnak, amit bármilyen alkalommal viselhetünk.

Ha van egy olyan illat, ami kifejezetten tetszik, nézzük meg, hogy konkrétan melyik parfüm tartalmazza azt. Ne feledjük, hogy tisztán egy illatból álló parfüm nincs, még a koncentrációjuk is különböző, lásd eau de cologne vagy parfümvíz.

Teszteld az illatokat!

A parfüm domináns jegyeinek elolvasása nem elegendő információ ahhoz, hogy megbizonyosodjunk arról, tényleg az-e a tökéletes illat számunkra. Ne akarjunk egyetlen egy alkalommal végezni a parfümválasztással, hiszen orrunk pár illat megszagolása után összezavarodik. Jegyezzük fel, hogy az egyes körökben melyik illatok tetszettek a legjobban, majd egy végső alkalommal hasonlítsuk össze ezeket. Az abszolút kedvencekből viszonylag nehéz lesz választani, ezért hagyjuk elég időt arra, hogy az illatminta a bőrünk illatával elvegyülhessen.

Az illatok pozitív szerepe

Az illatok érzelmileg támogathatnak minket amellett, hogy hozzájárulnak a kellemes közérzethez. Egyensúlyt, örömöt vagy éppen megnyugvást hozhatnak.
A parfümök titkos szerepe a történetmesélés az egyedi illatalkotás révén. Idén ebben a cédrus, a rózsa, a pacsuli és a gardénia is nagy szerepet játszik, ennek legnagyobb oka pedig az, hogy a parfümök megalkotói ráébredtek arra, hogy a csábító luxusillatok helyett egyre többen vágynak olyan termékekre, amelyek derűt keltenek és a biztonság érzetét erősítik.

A tiszta, az alkoholmentes és a zöld illatok iránt megnövekedett kereslet mellett továbbra is népszerű maradt a cseresznye, a kardamom, az orchidea és a vanília.

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...