2018.02.03. 08:35:03 10121 301

Új is, olcsó is! – Tippek, ha új bútorra lenne szükséged
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jó lenne még egy szekrény, vagy legalább egy komód, ahova pakolhatnánk, hiszen már alig-alig férünk el az eddigi helyeken. Pedig már a nagy szekrényürítés is megvolt, vagyis inkább szelektálás, és csökkent is a göncök száma szép számmal. Jó lenne egy új szekrény, ami szép, tágas, és még olcsó is!

Új bútor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új bútor

Ó, hányan sóhajtunk fel, amikor új bútor vásárlását kellene megejteni, viszont az addig összespórolt pénzünk mennyisége, és a katalógusokban, üzletekben beárazott termékek ára egyáltalán nem passzol össze. Pedig jó lenne egy új asztal/kanapé/komód/szekrénysor és így tovább, és így tovább. Szerencsére, itt is van lehetőség a spórolásra! Persze, lehet, ezért a saját elképzeléseidből is engedni kell egy keveset, de megéri!

Így is lehet bútort vásárolni

Ha nem zavar, hogy használt!

  • Első körben kérdezd körbe a családot, barátokat, ismerősöket, nem ismernek-e valakit, aki árulja azt a típusú bútort, amire neked is szükséged lenne. Esetleg köztük nem akad-e ilyen?

  • Ha van a közeletekben bolhapiac, esetleg igazi „lomis”, mindenképpen látogass el oda! Igazi kincsre, kincsekre bukkanhatsz! Sőt, akár még alkudni is tudsz az „eladó” által mondott árból.

  • Nagy divat manapság a garázs vásár! Járj nyitott szemmel a környéken, városodban, hátha valaki épp megszabadulna valamitől, amire neked nagyon is szükséged lenne!

  • Ne felejtsd el átböngészni az újságban, interneten található apróhirdetéseket sem! Hátha szerencséd van, és valaki pont egy olyan bútortól válna meg, amilyenre neked szükséged lenne.

Ha ragaszkodsz az újhoz!

  • Érdeklődd meg a kedvenc bútorüzletedben, hogy a kiállítási darabokra esetleg nem vonatkozik-e valamilyen kedvezmény? Vannak boltok, akik valamivel olcsóbban kínálják ezeket a bútorokat! Azért alaposan nézd át, hogy nincs-e a komódnak, szekrénynek, ágynak apróbb vagy nagyobb hibája, vagy folt nem keletkezett-e rajta.

  • Ha újat szeretnél, ám az nem zavar, hogy van rajta egy kis hiba, karcolás, esetleg egy olyan”bibi”, amit otthon könnyen orvosolni tudnál, mindenképpen érdeklődj az adott bútorüzletben arról a lehetőségről, hogy ezek a darabok megvásárolhatóak-e, valamivel kedvezőbb áron.

Ötlet: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...