2016.04.08. 18:50:00 7605 340

Türelmes páciens - Édes videó, ahol egy kislány doktorosat játszik a kutyájával
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha elképesztő, hogy egy-egy nagytestű eb milyen türelemmel viseli, hogy a legkisebb gazdija, vagyis a gyerkőc húzza, vonja, nyúzza. Míg a felnőttet mondjuk a teli etetőtáljának a közelébe sem engedi, addig a gyerkőc akár könyékig is dagonyázhatna a szájában, az sem zavarná.:-)

Kislány kutyával - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kislány kutyával

Persze, csak ha a szülő engedné, de azért ennyire extrém módon nem kell edzeni a gyerek immunrendszerét.:-)

Talán ezek azok a közös élmények, melyek miatt életre szóló barátságok köttetnek a gyermek és az eb között. Mindketten tűzbe mennének a másikért, és bármilyen turpisságra rávennék egymást. Ahogy tette ezt a videón szereplő kislány is, aki meglehet, leendő orvosi karrierjét alapozza négylábú cinkosa segítségével. Édes látni, ahogy az óriási testű (és minden bizonnyal óriási szívű) eb mindezt némán tűri. Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga!:-)

Forrás: Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...