2017.05.03. 11:50:08 14205 349

Tulipánokkal köszöntjük a májust! - 9 csodaszép fotó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az idei májust talán még a szokásosnál is jobban vártuk, olyan hosszúnak és hidegnek tűnt az április. Most már lehet élvezetes sétákat tenni, és az utcákat róva végre teljes pompájában csodálhatjuk meg a tavaszt - napsütésben, kivirágozva, színes szirmokat hullatva. Bizonyára láthatunk még gyönyörű tulipánokat is, melyekről hoztunk most nektek 9 gyönyörű képet!

Tulipánok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tulipánok

Egyszerűen jó ránézni ezekre a fotókra, de élőben még szebb egy-egy tulipános kert vagy tulipán farm - Hollandiában ilyen és ehhez hasonló farmokon nevelgetik híres virágaikat. Minél nagyobb területen van, annál szebb!

TulipánokTulipánok

TulipánokTulipánok
TulipánokTulipánok
TulipánokTulipánok
TulipánokTulipánok
TulipánokTulipánok
TulipánokTulipánok
TulipánokTulipánok
TulipánokTulipánok

Ha Te is szeretnél egy gyönyörű tulipános kertet, akkor olvasd el a tulipán neveléséről szóló tudnivalókat: Tulipán - úgy jó, ha sok van belőle

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

És Te hogy szereted? – Így egészséges a banán!

Van, aki úgy szereti, ha még szinte ropog, olyan kemény és zöld. Mások maradnak arany középúton, és a szép sárga színt részesítik előnyben. Megint mások meg sem eszik, amíg nincs rajt néhány barna folt. És akad, aki akkor van megveszve érte, ha már szinte folyik. De mégis, hogyan a legegészségesebb a banán?

Soha többé piszok! – Így lesz tisztább a kerti munka a körmöd számára is!

A kertben való kapirgálás, ásás, ültetés, gyomlálás sokaknak a relax és a kikapcsolódás egyik fajtája, mind fizikai, mind szellemi értelemben. Egyrészt megmozgat, az egész napos üldögélés, álldogálás után jól esik guggolni, hajolni, jönni, menni. Másrészt a madárcsicsergés, a szellő susogása, a tudat, hogy amit most teszünk, abból néhány hét, hónap alatt milyen finomságok születnek majd, a lelkünket is simogatja.

Könnyű narancskrémleves, melegen vagy hidegen

Ha a narancsra gondolunk, akkor az első szó, ami eszünkbe juthat, az a C-vitamin. Azonban ez a pompás gyümölcs sokkal többet is kínál számunkra az immunrendszert erőteljesen támogató C-vitamin-tartalomnál. Tartalmaz olyan anyagokat is, melyek megelőzhetik vagy késleltethetik a krónikus betegségeket – ilyenek a kálium és a foszfor. Fogyasztásával megakadályozható a kiszáradás, elősegíti az emésztést, segít a méregtelenítésben, szabályozza a vércukorszintet, csökkenti a hasi zsírt. Érdemes a sokak által kedvelt és bevett reggeli rituálévá formálódott narancsléfogyasztás mellé beékelni néhány új receptet is. Például egy finom narancskrémlevest.