2021.12.26. 17:52:05 9928 350

Túl sokat ettél? Ezek az italok azonnal segítenek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

„Csak még egy falatot egyél!” Ugye mennyire ismerős szavak ezek, főleg így az ünnepek alatt? Az ünnepi asztalon megterített sok finomságnak nagyon nehéz ellenállni, azonban ilyenkor az érzékeny gyomorral rendelkezők azonnal segítségért kiáltanak. Nem kell rögvest a patikába szaladni, ugyanis ezekkel az italokkal csillapíthatók a túlevés okozta kellemetlen tünetek.

A jótékony szódabikarbóna és citrom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A jótékony szódabikarbóna és citrom

Szódabikarbóna vízzel

Régi jól bevált recept a nagypapáink korszakából. Legalább 2 dl vízhez adj egy púpozott kiskanál szódabikarbónát. Keverd el alaposan, hogy habosodjon, majd a pezsgése közben gyorsan idd meg az egészet. Gyomorégésre, haspuffadásra egy igazi varázsszer, és még az íze miatt sem kell aggódnia senkinek, mert mondhatni teljesen íztelen.

Citromlé szódával

Nem csak a máj és a vese tisztítására ajánlatos a fogyasztása. A teltségérzet azonnali megsegítője. A lényeg, hogy igazi citromot használj. Nincs egyszerűbb dolgod, mint a fél citrom kifacsart levét öntsd hozzá egy pohár jó hideg szódához. Keverd el és már fogyaszthatod is. Pár perc és sokkal könnyebb dolga lesz az emésztésednek. Figyelem! Gázok felszabadulását idézi elő.

Gyömbér üdítőital

A gyömbért üdítőital formájában is fogyaszthatod. Kiváló segítség az emésztési zavarok, gyomorrontás és hányinger ellen, de még a gyomorégésre is nagyszerű megoldást jelenthet. Nem véletlenül imádják a terhes nők is. Azonban, ha kólába igazi gyömbért reszelsz és a kettőt vegyíted, azonnal beindítja a belek működését és csillapítja a teltségérzetet.

Gyógynövény teák

Tudtad, hogy a kamilla nem csak megfázásra nyújt segítséget? A gyomornak is orvossága, mivel gyomorégésre, görcsökre és hasmenésre is javasolt az alkalmazása. Hasonlóan nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik a borsmenta és az orbáncfűből készült tea is. Serkentik az epeműködést és a puffadást is csökkentik. Fogyassz belőlük étkezés után 1-2 pohárral, és a panaszaid hamar csillapodnak.

Forrás: hajraegeszseg.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...