2020.04.16. 15:16:34 6614 245

Tom Hardy esti meséket olvas fel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tom Hardy hamarosan visszatér a BBC gyerekcsatornájára, hogy esti meséket olvasson fel a gyerekeknek. A brit színész új filmje, az Al Caponéról szóló életrajzi dráma májusban online kerül forgalomba.

Meseolvasás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Meseolvasás

Hardy, aki 2016-ban már vendégszerepelt a BBC televízió CBeebies programjában, április 27. és május 1. között öt alkalommal mesél a gyerekeknek. A színész Simone Ciraolo Hug Me (Ölelj meg), Robert Vescio és Nicky Johnson Under the Same Sky (Egy ég alatt), Lizzy Stewart There's a Tiger in the Garden (Tigris a kertben), Chris Haughton Don't Worry, Little Crab (Ne félj, kis rák), valamint Rachel Rooney és Zehra Hicks The Problem With Problems (A probléma a problémákkal) című meséjét olvassa fel - jelentette be a csatorna szerdán.

Az egyes epizódokat a koronavírus-járvány miatt Hardy kertjében vették fel. A mesélés közben néha a színész francia buldog kutyája, Blue is feltűnik a képernyőn. A meséket hétköznap esténként sugározzák a CBeebies műsorában, és a BBC iPlayerén is lejátszhatók - számolt be róla a Variety.com.

Hardy új filmje, az Al Capone amerikai gengszterről szóló életrajzi dráma Észak-Amerikában május 12-én debütál online.

A Josh Trank rendezésében készült produkció első beharangozó klipje szerdán jelent meg. Trank a Twitter-oldalán posztolta a trailert a bemutatás dátumával együtt. Mint írta, a film korábbi címe, a Fonzo megváltozott, és végül Capone címmel kezdik forgalmazni. A rendező megjegyezte, hogy bár a produkció online kerül forgalomba, reméli, hogy még idén a moziban is játsszák majd.

A hírhedt gengsztert negyvenes évei végén, a börtönben töltött évek után ábrázolja a film. Az elmaszkírozott Hardy egy demenciával és múltja árnyaival küzdő embert alakít, aki után tovább folyik a nyomozás.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...