2018.08.06. 17:05:45 10096 285

Tom Cruise előadásától eldobod az agyad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Lip Sync Battle Tonight Show-s változatában Tom Cruise előadásáért teljesen odavagyunk! Ahhoz már hozzászoktunk, hogy merész előadásokra vállalkoznak a különböző világsztárok, emlékezzünk csak Anne Hathaway Miley Cyrus immitációjához, de az, hogy minden egyes mimika ilyen szinten a helyén legyen, az ritka…

Mikrofon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mikrofon

Bár a felvétel nem mai, azóta is a legendás Lip Sync Battle eladások között emlegetik Jimmy Fallon és a színész csatáját. Tom Cruise-ról konkrétan minden egyes másodpercben elhisszük, hogy a kiválasztott dalokat ő énekli, ráadásul roppantmód szórakoztatóan ad elő. Hiába, nem véletlenül tart ott, ahol tart a Mission Impossible sztárja.

Ha már Anne Hathaway-t emlegettük…

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...