2018.11.22. 17:41:21 10948 373

Töltött rántott húsok - ezzel tömd meg!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A rántott hús nálatok sem hiányozhat a vasárnapi menüből? Mi tagadás, nincs is jobb a frissen sültnél, de azért néha nem árt a változatosság. Ha azonban a rántott hús alap, hogy van, legalább töltsük meg valamivel. Így akár a karácsonyi asztalon is ott lehet a helye.

Fűszervajas csirkemell - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fűszervajas csirkemell

Töltelék ötletek rántott csirkemellhez vagy bordához

A klasszikusnak számító sonka, sajton kívül az alábbi töltelékeket is kipróbálhatod:

  • aszalt paradicsom és mozarella: darabold össze az aszalt paradicsomokat és a mozarellát is - vagy használj mozarella golyókat. Helyezd el a vékonyra szelt csirkemellen, vagy a vékonyra kloffolt karajszeleten, és tekerd fel, vagy hajtsd félbe a húst, majd panírozd be és süsd ki a szokásos módon. Táláskor vágd félbe, kicsit ferdén tartva a kést, hogy minél nagyobb felületen látszódjék a töltelék.

  • póréhagyma és sajtkrém: a póréhagymát vágd apródarabokra és keverd össze a sajtkrémmel, majd egy púpos teáskanálnyi mennyiséget helyezz el a hússzeletek közepén. Tekerd fel vagy hajtsd félbe - ahogy jobban kiadják a szeleteid, majd panírozd be és süsd ki bő olajban.

  • bébispenót, fokhagyma és trapista: a bébispenótot fonnyasszuk meg egy kis olajon apróra vágott fokhagymával, kicsit hűtsük ki, majd keverjük össze reszelt trapista sajttal - ne olvadjon bele. Ebből a pépből helyezzünk el a hússzeletekre, majd panírozzuk és süssük ki, ahogy szoktuk.

  • Fűszervaj: a vajat gyakorlatilag bármilyen zöldfűszerrel összekeverheted, amit szeretsz. Mi fokhagymát, sót, petrezselymet ajánlunk hozzá. A fűszeres vajból tegyünk egy teáskanálnyit a húsra, amit aztán feltekerhetünk és bepanírozhatunk. Bő, forró olajban süssük ki, és tálaljuk azon melegében!

Készíts a húsokhoz egy gyors köretet>>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...