2018.05.31. 17:17:08 11645 332

Tökéletes képek madártávlatból? Szelfizz drónnal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ismerős a szituáció, amikor egy jó kis csapat jön össze, és a pillanat megörökítésre vár, de sehogy sem fértek rá mind a képre? Hiába a szelfibot, bizonyos létszám fölött már komoly szervezkedést és rugalmasságot igényel a csoportkép-hadművelet. A bénázásnak ezennel vége lehet, csak egy (újabb) forradalmi eszközt kell beszerezni hozzá. Ismerd meg a repülő mobileszközt!

Drón - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Drón

Egy kis keresgélés után az internetről rendelhetsz – naná, hogy Kínában gyártott – olyan aprócska drónt, amely direkt a mobiltelefonoddal irányítható és térhatástorzítás nélkül készíthetsz vele szuperebbnél szuperebb képeket. A szelfizésre kiélezett drónt két német mérnök tervezte kompaktra és könnyűre, mivel úgy találták, hogy a hagyományos modellek túl nehézkesen szállíthatóak, ugyanakkor a dizájn nem ment a funkció rovására. Az eszközt könnyű irányítani, és a fotózás mellett még élő videókat is készíthetsz vele, miután egy applikációt töltesz le a használathoz a mobilodra.

A drón feltöltött akkuval érkezik a felhasználóhoz, és egy gyors összeszerelés után már használható is. A tenyérnyi drón az alkalmazás segítségével érzékeli, hogy milyen irányba forgatod, ill. merre döntöd a mobilodat, és követi ezt a mozgást. A vezérlő gombok segítségével pedig meghatározhatod, hogy mikor és milyen módon vegye fel a projekted tárgyát. Stabil repülés közben akár 70 m magasságba is felküldhető, agilis mozgás mellett a pontos pozicionálás sem marad hiú ábránd az ajánlások szerint.

A drón a kihasználhatósága és a kimondottan jó minőségű képek és videók által megalapozott ár-érték aránya miatt a hozzá értők véleménye szerint igencsak megéri a behozatal utáni, kissé borsos árát. Az összecsukható rotorok lehetővé teszik, hogy akár a zsebedben is magaddal vidd. Ráadásul tényleg meglepően kis súlyú az abs műanyag felhasználásának köszönhetően.

Azért a személyiségi jogok védelmében hozzá kényszerülök tenni azt is, hogy más hozzájárulása nélkül ne készíts semmiféle felvételt sem, mert a végén te fogsz pórul járni. Amennyiben gyermek is használni fogja a készüléket - Ami 100%, hiszen ki ne akarná egy kicsit reptetni? – külön érdemes felhívni rá a figyelmet, hogy ne nagyon kukucskáljon be az eszközzel pl. a szomszéd ház ablakán vagy udvarába.

(Amúgy a drón úgy 8 percig marad a levegőben.)

Forrás: blogs.dailylifetech.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...