2018.05.21. 14:08:23 10408 348

Több mint 73 ezren vettek részt a vízivást népszerűsítő Happy héten
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Több 73 ezer iskolás és óvodás vett részt a vízivás népszerűsítésére megrendezett Happy hét idei programjain, kétszer annyi, mint tavaly - közölte Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) az MTI-vel.

Vízivás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vízivás

A közleményben azt írták, míg tavaly 172, idén már 404 intézmény vállalkozott a tematikus hét megszervezésére.

Az eseményt kilencedik alkalommal hirdették meg, a csatlakozás feltétele az volt, hogy az óvoda vagy az iskola az OGYÉI által javasolt különféle programok egyikét valósítsa meg, és ennek dokumentációját, pályázati anyagát 2018. április 20-ig juttassa az intézethez. A beküldött pályaműveket szakmai zsűri bírálta el.

A legtöbb programelemet a székesfehérvári Rákóczi Utcai Óvoda Nyuszi csoportja valósította meg, nyereményük egy művészeti foglalkozás a MUS-E Magyarország jóvoltából. Ebben a kategóriában a soltvadkerti Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola egy csoportos kalandparki belépőt nyert.

A növények és a víz címmel meghirdetett rajzverseny győztese a szegedi Rókusvárosi II. számú Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5.a osztálya lett, ők belépőt kaptak a fővárosi Tropicariumba.

A Víz ezer arca címmel meghirdetett versenyen, amelynek keretében egy tudományos kísérletet bemutató, legfeljebb 5 perces mozgóképes anyagot kellett beküldeni, a Porcsalmai Napközi Otthonos Óvoda lett az első, ők nyereményként elmehetnek a Csodák Palotájába.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...