2017.03.03. 16:23:39 12461 289

Titkos intőjelek a párkapcsolatodban, melyekkel elsőre talán nem is foglalkoznál!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nálad mi az egyértelmű váló ok? Megcsalás, függőségek, erőszakos viselkedés? Mindegyik az lehet. Amikor eltűnnek a pillangók a gyomrodból, és kezdesz tisztábban, világosabban látni a pároddal kapcsolatban, akkor érdemes megfigyelni, hogy találkozol-e ezekkel a kevésbé evidens jelekkel.

Veszekedés, szerelmespár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Veszekedés, szerelmespár

Mindenkinél megvannak azok a magától értetődő dolgok, amelyek határozott lépésre sarkallják (szakítás vagy rosszabb esetben válás), ám léteznek kevésbé egyértelmű váló okok is. Figyeld a jeleket!

Ha folyton másokat stíröl

Nehogy azt hidd, hogy ez csak férfi szokás lehet, a nők is szívesen bámészkodnak, ne adj Isten még szemeznek is más férfiakkal. Ha folyton ezen kapod a párodat, amikor éppen az utcán sétáltok, vagy amikor beültök egy étterembe vacsorázni, az elgondolkodtató lehet. Egyrészt valószínűleg rosszul esik neked, másrészt akár arra is utalhat, hogy a hűtlenség nem áll távol a párodtól.

Tökéletesnek tart téged, és ennek hangot is ad

Elsőre talán jól eshet, és örülhetsz ennek a nem mindennapi bóknak, de ha állandóan tökéletesként tartanak téged számon, az egy idő után nyomasztó lehet. Nem is beszélve arról, hogy egy ilyen jelzőnek senki nem tud eleget tenni hosszú távon. Ez intő jel lehet, és arra utalhat, hogy a párod nem látja, így nem is fogadhatja el a hibáidat. Félő, hogy így előbb vagy utóbb csalódást fogsz okozni a másiknak. Ez egyébként is szinte garantálható, de egy ilyen jelző súlyával a válladon lehet, hogy ezt nem tud majd csak úgy elfelejteni a párod....

Úgy érzed, néha cserben hagy

Legyen az akármilyen apróság, például egy sms figyelmen kívül hagyása, egy találkozó elmulasztása stb. - ezek a dolgok bizony összeadódnak, és a sok megválaszolatlan sms és vissza nem hívás, elutasításoknak fog tűnni, és kommunikációs problémákra is rámutathat. A kommunikáció viszont rendkívül fontos egy kapcsolatban, ezért soha ne hagyjunk figyelmen kívül egy e-mailt, egy telefonhívást vagy egy sms-t a párunktól.

Folyton elodázza a családjával való találkozásodat

Ha nincs arra utaló jel, hogy nem nagyon jön ki a szüleivel, akkor minimum furcsa, hogyha nem mutat be a családjának pár hónapos ismertség után. Az igazság az, hogyha szerelmesek vagyunk, akkor meg akarjuk mutatni a párunkat a családunknak, azt akarjuk, hogy ők is megismerjék. Amennyiben ez nem így van, az lehet annak a jele is, hogy nem akar elköteleződni a másik fél.

Forgatod a szemedet

Egy érdekes kutatási eredmény: állítólag a szemforgatás előre jelezheti a válást a házaspároknál. Tehát ha egyre többet forgatod a szemed (vagy a párod, vagy mindketten így tesztek), az jelentheti azt is, hogy kezd betelni a pohár...

Csak az exről beszél

Az exbarát/nő, az exférj/feleség, az életük része volt, így természetesen említést tehet róla egyszer-egyszer. Azonban, ha szinte csak ez az egy témája van, az arra utalhat, hogy még nincs túl a dolgon, vagy valamilyen módon újra felbukkant az életében az a bizonyos ex.

Soha nem posztol rólad online

Ha a párod egyébként aktív a közösségi oldalakon, de rólad soha nem posztol semmit, arra lehet, hogy érdemes rákérdezni, főleg, ha úgy tűnik, hogy úgy tesz, mintha titkolna téged mások előtt. Persze minden pár másként vélekedik a közösségi médiáról, vannak, akik nem szívesen osztanak meg a magánéletükről dolgokat, és ez is teljesen rendben van, sőt! Mindenesetre, ha téged zavar a dolog, akkor beszéljetek róla.

Különbözőképpen vélekedtek a pénzről

Ez egy fontos dolog, amit nem szabad elbagatellizálni. Ha másként kezelitek a pénzügyeket, akkor később egy-egy nagyobb kiadás megvitatása során, vagy a fizetésetek elköltésekor konfliktusok keletkezhetnek, amelyek akár megoldhatatlan ellentétekhez is vezethetnek. A pénzügyek eltérő kezelése éppen ezért intő jel lehet.

Nem tiszteli a privát szférádat

Kell, hogy legyen némi személyes tere mindenkinek, és határok, amelyeket tisztán definiál, és nem szeretné, hogy a partnere átlépje ezeket. Ez lehet például a fürdőszoba használata egyedül, vagy hogy kettesben találkozhass egy barátoddal. Ha a párod nem tiszteli ezeket a határokat, és nem ad neked teret, az semmiképpen nem egy olyan pozitívum, amit a javára írhatsz. Ráadásul, ha például a testeddel kapcsolatos saját határaidat feszegetni kezdi, az veszélyes is lehet.

Állandóan veled szeretne lenni

A kapcsolat elején ez lehet, hogy kölcsönös, és örülsz neki, hiszen imádjátok egymást, de hosszú távon egészen biztos, hogy nem egészséges. Főleg, ha még a barátaiddal és a családtagjaiddal sem tudsz találkozni miatta, vagy ha mégis, akkor csak vele együtt. Már kiemeltük a személyes tér fontosságát, ez is oda tartozik!

Forrás: thisinsider.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...