2018.07.28. 08:29:46 11257 347

Tiszta mosogató? – Így valósítsd meg!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan mostanában rengeteget használom, ám ezért, vagy éppen emiatt a tisztítására valamiért nem jut elég idő. Néhanapján fújok rá valamit, végigrobogok rajta szivaccsal és ennyi. Eléggé el van hanyagolva szegény… Naná, hogy a mosogatótálcáról beszélek, aminek elég sanyarú a sorsa mostanában nálunk…

Mosogatótálca - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosogatótálca

Igen, ahogy említettem, amikor már nagyon durva a helyzet, és szinte sírok, ha ránézek a mosogatónkra, akkor jön a jó öreg vegyszeres megoldás. Nem lehetne kicsit természetesebben? Dehogynem! Még szerencse, hogy az ecet-burgonya-sütőpor szentháromság itt is alkalmazható!

Vízkőfoltok? Naná, hogy az ecet a megoldás!

Tegyél egy konyhai törlőkendőre, „rongyra” egy kis ecetet és ezzel töröld át a vízköves, vagy vízkőfoltos helyeket. Ha makacsabb foltokkal van dolgod, hagyd az ecettel átitatott rongyot a problémás helyen.

Csinálj pasztát!

Méghozzá sütőporból és vízből – állíts össze belőlük egy kenhető masszát, és ezzel dörgöld át az egész mosogatót. Alaposan öblítsd le vízzel, majd töröld az egészet szárazra.

Van egy felesleges krumplit?

Vagyis egy fél is elég!:-) Töröld át vele az egész mosogatót, a krumpliból kijövő keményítőt töröld le és a mosogatód újra ragyog!

Fehérben tündököl?

Ha fehér színben pompázik a mosogatód, és a szennyeződések még jobban meglátszónak rajta, akkor engedd tele vízzel és mehet bele egy mosogatógép tabletta. Hagyd hatni egy éjszakán át és másnap tiszta vízzel öblítsd át az egészet! Ugyan ez nem éppen a legtermészetesebb módszer, de nagyon hatásos.:-)

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...