2016.11.02. 17:35:30 11594 268

Tippek erotikus őszi-téli estékhez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem találjuk fel a spanyolviaszt, ami a romantikát illeti, de talán adunk egy lökést, hogy ne csak elméletben fűtsétek be a szobát erotikával, hanem a valóságban is. Ilyenkor ősszel és télen több lehetőség nyílik a szerelmes együttlétre, tegyük ezeket még élvezetesebbé és emlékezetesebbé! 7 tipp, amit bármikor bedobhatsz!

Forró, téli esték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forró, téli esték

1. Masszázsolaj

Melegíts fel a kezedben egy finom illatú masszázsolajat, és masszírozd meg vele a párodat. Egy jó masszázs minimum 20-30 perces! És mi van, hogyha közben elszunyókál a partnered? Semmi gond, egy kis ébresztő után bizonyára lelkesebb lesz, mint valaha. De ha mégsem így történne, másnap még mindent bepótolhattok, a lényeg, hogy ne legyenek elvárásaid, most a másik kényeztetése volt a prioritás.

2. Az a megunhatatlan gyertyafény

Ne csak egy gyertyát gyújts meg, hanem sokat, persze azért ne ússzon olyan fényárban a szoba, mintha fel lenne kapcsolva az éjjeli lámpa… Tedd a teamécseseket színes gyertyatartókba, ami egy kicsit tompít a fényen, ugyanakkor szórja is.

3. Lágy zene

A romantikus összhatásért a gyertyák mellé dukál a zene. Az Erotic Lounge, a Buddha Bar albumok, vagy a tantrikus chill out zenék izzó hangulatot varázsolhatnak, ha kevésbé modern és elektronikus zenére vágytok, akkor egy Shade Best of album vagy esetleg Norah Jones jól jöhet.

4. Bor és mámor

Egy üveg bor segít az ellazulásban, de vigyázzatok, hogy túl sokat ne igyatok, mivel azzal éppen az ellenkező hatást érhetitek el – elálmosodtok, vagy csak nehezen tudtok eljutni a csúcsra. Minden esetre egy-két pohárka kedvezően hathat a libidóra. ;)

5. Kezdjétek reggel!

Már reggel elkezdhetitek a kacérkodást egymással, sejtelmes üzenetek formájában, este aztán folytathatjátok egy könnyű (!) vacsival, majd ne húzzátok sokáig az időt, nehogy egy hosszabb nap után este 10-11 órára már elmenjen a kedvetek az egésztől. Gyors zuhany után a nap közben elejtett megjegyzéseket, üzeneteket bemutathatjátok élőben is!

6. Öltözz ki!

Vagy inkább vetkőzz le szépen, lassan, de egy nagyon szexi fehérneműt azért hagyj magadon! Ezt főleg az urak örömére szokták a hölgyek bevállalni, de miért ne kezdeményezhetne ilyesmit a férfi? Szerintem a hölgyek nem tiltakoznának!

7. Hagyjátok a házimunkát!

Vagy legalábbis ügyeljetek rá, hogy egyenlően legyen elosztva, egy kutatás szerint ugyanis, azok a párok, akiknél mindenki kiveszi a részét a feladatokból sokkal aktívabb és kielégítőbb szexuális életet élnek. Mindegyikőtök megérdemli, hogy a másikból ne csak egy fáradt, kizsigerelt verziót kapjon, de ehhez együtt kell működnötök.

Cikkajánló: Mennyi ideig kellene tartania a szexnek? >>

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...