2020.08.19. 13:43:30 7785 229

Tippek benőtt szőrszálak ellen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A benőtt szőrszálak főként nyáron jelenthetnek problémát, de a hosszúnadrágos időszakban is okozhatnak kellemetlenségeket. Látványnak sem túl szépek, ráadásul gyulladtak, fájnak is. A probléma szerencsére megelőzhető, csak egy kis odafigyelés szükséges!

Női borotva - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Női borotva

A következő tanácsokat megfogadva sokat segíthetsz magadon, hogy minél kevesebbszer, vagy inkább soha ne gyűljön meg a bajod a benőtt szőrszál problémájával.

Így távolítsd el!

Fontos, hogy a növekedési iránnyal megegyezően távolítsd el a nem kívánt szőrszálakat. Így megakadályozhatod azok benövését.

Ne feledkezz meg róla!

Ha lehet, legyen a heti rutin része a rendszeres bőrradírozás! Ezzel eltávolítod az elhalt hámsejteket, megakadályozva így a szőrszálak benövését!

Használd!

Hogy a bőröd és a szőrszálak is kellőképpen felpuhuljanak, használj minden alkalommal borotvahabot, vagy borotvagélt!

Ápold!

A borotválkozás utáni rendszeres bőrápolás is legyen a folyamat része, de a rendszeres krémezésre naponta érdemes időt fordítani.

A csodás almaecet!

Zuhanyzás alkalmával masszírozz be a bőrödbe egy kevés almaecetet, hagyd hatni kicsit, majd alaposan öblítsd le! Az almaecet segít a bőr természetes pH-jának, a bőrön lévő védőréteg megőrzésében.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...