2022.01.12. 13:10:00 7745 252

Tervezett véletlenek? A karmikus kapcsolatok 7 fajtája
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az emberek jönnek-mennek az életünkben. Egyesek csak rövid ideig, mások pedig hosszú évekig is mellénk szegődhetnek. Ezeket a találkozásokat vajon a véletlennek köszönhetjük, vagy mélyebb okok rejlenek mögötte?

Karmikus kapcsolat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karmikus kapcsolat

Aki vallja a minden okkal történik elvet, abban is hisz, hogy az emberek is okkal érkeznek az életünkbe: ki nekünk tanít valamit, míg másoknak mi válunk a tanítóivá. Habár az életutak meglehetősen egyediek, mégis van hétféle olyan embertípus, akikkel mindenki találkozni fog az élete folyamán.

A kozmikus kapcsolatok fajtái:

Azok az emberek, akik (tudtukon kívül) tanító szándékkal érkeznek az életünkbe, különböző mértékben bírnak befolyással. Vannak, akik szinte csak annyi időt töltenek velünk, hogy jól felrázzanak, ők a “futók”, míg mások mindvégig a hátunk mögött állnak majd. Az úgynevezett “örökkévalók” megnyugtatni és támogatni fognak bennünket, amíg élünk.

Vannak olyan emberek is, akik mérhetetlenül boldoggá tesznek minket egy ideig, majd hatalmas csalódást okozva hagynak életre szóló leckét maguk után. Ők nem lehetnek mások, mint a “szívtörők”.

Életünk különböző szereplői más okokból is kapcsolatba kerülhetnek velünk: Lesznek, akik elfeledett fontos dolgokra fogják felhívni a figyelmünket, de lesznek olyanok is, akik az álmaink követésére és önmagunkba vetett hitre ösztökélnek. Az előző típust “emlékeztetőknek”, az utóbbit “felhatalmazóknak” tekintik.

Tág értelemben véve mintha mindenki valamiféle leckét tartogatna a számunkra, nem? A legértékesebb leckéket az életről és önmagunk elfogadásáról azonban mások fogják elhozni nekünk. Ők lesznek a mi igazi “tanáraink”.

De nem csak mások vannak hatással ránk! A szavaink, cselekedeteink, vagy ezek hiánya ugyanúgy hatással vannak mások életére is, ahogyan a miénkre. Tehát az emberek egy csoportja a másik szemszögéből “tanulónak” számít.

Szerintem a legtöbb karmikus kapcsolatra tudunk olyan személyt említeni, aki meghatározó szerepet vállalt abban, hogy kik lettünk mára. Ám ehhez az is szükséges volt, hogy reagáljunk valamiképpen az útmutatásaikra és leckéikre.

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...