2017.06.01. 15:38:04 15452 372

Természetes módszer fejfájás ellen - és még alakformálásra is jó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem egy újabb csodálatos gyógynövényről vagy belőle készült gyógyitalról vagy akár kivonatról van szó, hanem ennél egy sokkal egyszerűbb dologról! A legtöbb ember számára elérhető, ráadásul (jó esetben :D) ingyen van... Kitalálod, hogy miről van szó?

Szeretkezés után - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szeretkezés után

Ez a csodaszer, nem más mint a szex, ami jobb hatással van az egészségedre, mint gondolnád!

Szex a fejfájás ellen

Egy vadabb együttlét során annyi oxitocin termelődhet, s ennek hatására endorfin is, hogy a fájdalom egyszerűen megszűnik. Olyan ez a szervezetnek, mint a legütősebb fájdalomcsillapító, csak éppen természetes módon “állíthatod elő”. :) Tehát a “Drágám, most fáj a fejem..., hagyjál!” nem a legjobb kifogás, ha éppen nincs kedved szerelmeskedni. Sőt, erre az aktivitásra van a leginkább szükséged, hogy mielőbb elmúljon!

A boldog, optimista élet titka

Ha rendszeresen összebújunk a társunkkal, akkor valahogy optimistábban látjuk a jövőt, kutatások is bizonyították már, hogy a szex boldoggá tesz minket.

Jó stressz ellen

Talán ezt senki nem kérdőjelezi meg, a stressz levezetésének egyik legjobb módja a szex. Ezenkívül (vagy sokkal inkább ennek köszönhetően) a jó alvást is elősegíti. Álmatlanságra, idegességre tehát a javaslat: egy orgazmus - utána sokkal nyugodtabb leszel.

Vérkeringést serkentő hatás

A szeretkezés jó kis fizikai gyakorlat is, tulajdonképpen egy cardio edzésnek megfelel. Élénkíti a vérkeringés, nő a pulzus, az agy és a sejtek több oxigént kapnak, így összességében rendkívül jó hatással van az egész szervezetre és még az alakod is jobb lesz, ha kellő rendszerességgel műveled. :)

Magabiztosabb megjelenés

Ha már a jobb alaknál tartunk: nemcsak a kalóriaégetés miatt fontos a szex, hanem a testképünk miatt is. A kielégítő szexuális életnek köszönhetően nőhet az önbizalmunk, hiszen segíthet fejleszteni a testtudatunkat. Egy jó partner pedig a bókjaival még több magabiztosságot csepegtethet belénk.

Fiatalság forevör

Az orgazmust követően a mellékvesekéreg DHEA-t választ ki, ami a nemi hormonok előanyaga is többek között, ezenkívül antidepresszánsként is hat, fiatalítja a bőrt is és javítja a vérkeringést. 30 éves kor felett gyorsan csökken a szervezet a DHEA szintje, ezért nem árt, ha minimum heti kétszer összebújtok egy kicsit. :)

Forrás: telegraph.co.uk

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Jól jön egy kis segítség? 10 reményteljes gondolat a mentális tarsolyodba

Olykor-olykor ránk virradnak olyan napok, melyeket hála helyett inkább a fejünkre húzott paplan mozdulatával köszöntünk. Megtépázottnak, alulmotiváltnak és szellemi-fizikai erőtől fosztottnak érezzük magunkat. Szerencsére több jó hírünk is van ilyen helyzetek, amelyek kellő pszichikai munícióval látnak el bennünket ahhoz, hogy erőt merítsünk a „továbbiakhoz”.

Franciaországban egyre több a száz év feletti ember

Egyre több száz év feletti ember él Franciaországban, és megjelent egy új korcsoport, a "szuperszázasoké", amelybe azok tartoznak, aki 110 év felettiek - derül ki a francia Demográfiai Tanulmányok Nemzeti Intézetének (INED) egy szerdán közzétett tanulmányából.

A férfiak vagy nők barátsága tart tovább?

Fordíthatjuk tekintetünket a világ bármely részére, mindenhol meggyőződhetünk „az ember társas lény” örökigazságáról. Egymagában a teremtés koronájaként méltatott emberi lény gyenge, örökös célpontja a veszélynek, fenyegetettségnek. Ezért emberi kapcsolatok és együttműködések bázisára épülő társadalmat rendezett maga köré, melyben megosztotta a tevékenységeket, szorosabbra fűzte az ember-ember köteléket. Mindeközben észlelte, hogy bizonyos kapcsolattípusokért érdemes többet munkálkodni, azok minőségét folyamatosan növelni – leginkább a család, a rokonság, a partnerkapcsolat és a barátság tartozik ezek közé. Ez utóbbi kapcsolattípus kapcsán kérdésként merülhet fel, hogy vajon melyik nem képviselői képesek és készek hosszabb távú barátságok kialakítására és fenntartására?