2018.11.27. 18:05:19 14221 381

Téli dekoráció a megszokott karácsonyi ötleteken túl
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak, akik élnek-halnak a karácsonyért, és a karácsonyi ünnepkör jellegzetes jelképeibe és színeibe öltöztetik a környezetüket hangolódásként. (Ilyen az én anyukám is, idén épp a Mikulásvirág-őrület dúl.) Ellentétben velem: Ímmel-ámmal helyezek ki egy-egy olyan díszt, ami épp nem a fenyőn fog landolni Szenteste napján, hogy nemsokára vissza is tegyem a dobozába. Miért ne díszíthetnénk tartósan a tél végéig inkább?

Téli dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli dekoráció

Számodra mit jelent a tél? Mi az, amit szeretsz benne? Alapötletnek máris belekapaszkodhatsz a válaszaidba, amit aztán megfűszerezhetsz az alábbi motívumokkal:

  • Állatvilág:

Pingvinek, (jeges)medvék, róka, őz, mókus. Ha szereted a madarakat, lehetne néhányat elhelyezni a nappaliban műhóval és fenyőággal borított, lelógatható madáretetőben.

  • Növényvilág:

Téli erdő – havas fák és zöld fenyők. Élő mohát és zuzmókat a dekorációba csempészve élettel töltheted meg a hideg hatású téli hangulatot.

  • Havazás:

Hópehely, hóember és szánkó.

Téliesített hangulat:

A választott témához kapcsolódóan a kanapé díszpárnái is új huzatot kaphatnak ideiglenesen. Rusztikus hangulatot a legegyszerűbben natúr fa (parafa dugó, ágak, kis átmérőjű farönkök) és ekrü színű kiegészítők felhasználásával érhetsz el.

Melengető fények:

Maradhatnak a mécsesek és gyertyák – csak nem mézeskalács illatban, illetve gyerek biztos verzióként egyszínű vagy éppen színes kis izzók, amelyek befőttesüvegbe csavarva is nagyon mutatósak.

Most is arra bíztatok mindenkit, hogy inkább inspirálódjon az ötlettárunkból, és hagyja a saját fantáziáját kibontakozni. Ki tudja? A végén még újabb kézműveskedő hétvégéhez is kedvet hozhatunk ;)

Szóval, lehet csatlakozni és a csillagocskákat hópelyhekre, a rénszarvast pingvinre, a Mikulásvirágot pedig műhóval fújt ágakra cserélni! Na jó, az Ünnepekkor azért egy-két piros dísszel megtoldhatjuk a téli mesevilágunkat.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...