2017.02.18. 10:32:54 9681 287

Télen is van megoldás! – Téli „divatbajok”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amellett, hogy hideg, fagyos, és sokszor barátságtalan évszak a tél, és 1000 réteget kell magunkra ölteni, azért vannak bizonyos előnyei is, például a karácsonyi ünnepek, a hóesés (amiben persze a meleg szobából gyönyörködünk:-)), a forralt bor, forró csoki. És az öltözködés sem olyan szörnyű dolog! Vagy…?

Télen divatosan - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Télen divatosan

Mert itt van a színes sálak, bohém sapkák, vicces kesztyűk időszaka. És olyan jó, a nagykabát sokszor eltakar olyat is, amit nem kifejezetten tárnánk a nagyérdemű elé. Éppen ezért talán télen kicsit hajlamosabbak vagyunk „ellazázni” az öltözködést, hiszen csak egy percre ugrunk ki, úgysem kerül le az a kabát. Ám vannak olyan kellemetlen „divatszituációk”, amelyek csak a hideg évszakban esnek meg velünk. Szerencsére, mindenre van megoldás.

A „veszélyes” elektromosság

Télen bátran kísérletezhetünk a különböző fazonú, különböző színű, stílusú fejfedőkkel. Csak bátran! Ám azzal a bosszantó jelenséggel már biztos minden, sapkát szívesen vagy kényszerűségből viselő ember találkozott, amikor a fejfedőt levéve, halk pattogások és égnek meredő hajszálak jelzik, hogy itt bizony némi elektromosság keletkezett. Ez ellen úgy tehetsz, hogy kensz egy nagyon kevés zselét, vaxot, jobb híján kézkrémet a tincsekre. Ez majd megakadályozza a kellemetlen „szikrákat”.

Ha bök, ha „szúr”

Biztos a Te szekrényedben is van egy extra meleg pulóver, amit csak ritkán viselsz, mert sajnos az anyaga már nem az igazi, és emitt-amott szúr, bök. Vegyél alá egy vékonyabb pólót, topot, és elkerülheted ezt a kellemetlenséget.

Ha beázik…

Sajnos, a beázott cipő se nem túl szép látvány, se nem túl egészséges. Tegyél meg mindent érte, hogy ne kelljen ezzel a problémával találkoznod! Nem, nem arra gondolunk, hogy aludj téli álmot, esetleg a latyakos, havas időben maradj otthon és egy bögre forró kakaó kíséretében nézd az ablakból, mi történik odakint. Az idő nem áll meg ilyenkor sem! De ha fordítasz arra egy kis időt, energiát és pénzt, hogy a megfelelő pasztákkal, krémekkel ápold a lábbelid, talán kevésbé lesz kellemetlen a nedves járdán közlekedni.

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

Étkezési zavarok és tüneteik

Az étkezési zavarok olyan súlyos mentális egészségügyi problémák, amelyek a táplálkozással és testsúllyal kapcsolatosak, és jelentős hatást gyakorolnak az egyén fizikai és lelki jóllétére. Az étkezéssel kapcsolatos problémák felismerése és kezelése kulcsfontosságú az egészség megőrzése érdekében.