2019.09.19. 14:44:51 9063 248

Tegyük a csillagjegyünknek megfelelő növényt a cserépbe! 2. rész
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az előttünk álló lehetőségek szűkítésére sokan hallgatnak az állatövi jellemzőikre. Őket követve amennyiben elvesznénk a szobanövény választás útvesztőjében, hagyjuk, had vezessenek ki minket a csillagjaink.

Vitorlavirág - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vitorlavirág

Az első részt itt érheted el.

A virágárusok általában azon növényeket szokták figyelmünkbe ajánlani, amelyek elmondásunk szerint méretileg és szükséglet szerint leginkább passzolnak az otthonunkba. Ahogyan bele kell illeniük a mindennapi életünkbe és a helyiség hangulatába, ugyanúgy passzolhatnának a személyiségünkhöz is!

Oroszlán – Királybegónia

A csillagjegy képviselői igazán tudják, hogyan kell megragadni a figyelmet, továbbá színes személyiségek. Éppen ezért ajánlható számukra ez a minimális gondozást igénylő növény, amelyik valóban uralni tudja a teret. A növény érdekessége, hogy nem virágok, hanem mintás, többféle színárnyalatban pompázó levelei teszik díszessé.

Szűz – Nyílgyökér (imádkozó növény)

Az egyik legszebb dísznövény, népies nevét onnan kapta, hogy amikor estefelé a fény intenzitása csökken, levelei kissé összesodródnak és imára kulcsolt kézhez hasonlatosan egymásra hajolnak. Aki szeret magába mélyedni és visszavonulni, az érti meg igazán e növények természetét. Az aprólékos Szűz jegyűek ráadásul képesek a kis kihívást igénylő gondozást is elsajátítani.

Mérleg- Vitorlavirág

A békeliliom néven is illetett, kecses növény a konfliktuskerülő Mérlegek növénye. A csodás fehér virágok és a fényes levelek mindenféle stílusú otthonba kifinomultságot és harmóniát csempészhetnek. Az időhiányos Mérlegeknek sem kell erőlködniük, hogy a növény jól érezze magát, hiszen eléggé igénytelennek mondható a kényes fajok mellett.

Skorpió – Vénusz légycsapója

Titokzatos és olykor kissé félelmetes ez a csillagjegy, remekül meglehetne a szobanövényként még mindig furcsa választásként ható húsevő növény. A Skorpiók túl elfoglaltak az ismerkedéshez, így amikor valaki közel próbál hozzájuk férkőzni, bezárkóznak, akárcsak a nekik ajánlott növény.

Nyilas – Szobai tigrislevél

Különlegesnek hangzik a növény neve, nem igaz? De ha az mondom, hogy anyósnyelv? Az agavéfélékhez tartozik ez az igazán hálás növény, ami nyúlánksága révén minden teret kiemel. Minimális gondoskodást igényel, így a folyton úton lévő, kissé felelőtlen Nyilasok is sokáig életben tudják tartani. A növény elősegíti a levegő tisztán tartását és az optimizmus érzését.

Bak – Boróka bonsai

A bakok képviselik az értéket adó, kemény munkát, ezért várható el éppen tőlük a mini fácskák évszázados termesztési technikáinak megtanulása. Mindez jelentős időráfordítást és aprólékos munkát igényel, amitől ez a zodiákus jegy csak ritkán riad vissza.

Forrás: thespruce.com/the-best-houseplant-for-your-zodiac-sign-4691910

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...