2017.12.01. 12:34:31 9081 303

Tedd vidámabbá az ünneplést karácsonyi fotósarokkal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Na az meg mi a csuda? És miért kellene nekem? Csak egy klassz dolog, amitől az idei karácsonyi fotók még mókásabb emlékek lehetnek! Próbáld ki, imádni fogja a családod!

Karácsonyi vicces fotó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi vicces fotó

Különböző kül- és beltéri események színes hangulatfokozója az egyre felkapottabb tematikus fotósarok. Idehaza leginkább esküvőkön találkozhattál vele, de egyre gyakrabban jelenik meg céges partikon is. Ha szeretnéd feldobni a karácsonyi összejöveteledet egy népszerű és jópofa időtöltéssel, aminek kellékei ráadásul hangulatos dekorációként is funkcionálnak, ne habozz, és kezdd el még ma tervezni a saját külön bejáratú, házi verziódat.

Igazán nem kell túl sok dolog hozzá, és egy kis kreativitással annak nagy részét otthonodból is összegyűjtheted hozzá. Egy mini útmutató segítségével igyekszünk kedvet és ihletet adni hozzá:

1. Tematika meghatározása

Akár saját fantáziád, akár a fotósaroknak helyt adó helyiség hangulata is legyen a meghatározó, legelőször is határozd meg a fotósarok pontos témáját: hófehér téli mesevilág, ezüstös jégvarázs, Mikulás színes játékgyára, kedvenc karácsonyi vagy téli filmed, de akár a (piros-arany-zöld) karácsonyi “giccs” is szóba jöhet.

2. A fotósarok helyének pontos kijelölése

Nevéhez híven a legjobb fotósarkot talán egy-egy olyan sarokban lehetne létrehozni, ahol egynemű háttér és sok-sok fény van, továbbá számos lehetőség teremthető a kiegészítők elhelyezéséhez. Vedd figyelembe azt is, hogy egyidejűleg maximum hány ember próbálhat egy képre ráférni!

3. A háttér megalkotása

Azok vannak a legkönnyebb helyzetben, akiknek nappalijában kandalló is van: csak annak környékét kell karácsonyi díszekkel feldíszíteni és néhány filc zoknit kiakasztani.

A kevésbé szerencsések szerezzenek be egy jókora egyszínű (matt vagy enyhén csillogós) vagy a témához illő nem túl mintás anyagot, lepedőt. Jópofa megoldás lehet nyomtatott posztert is kitenni háttérnek. Esetleg a poszter úgy is kinyomtatható, hogy ha alakok vannak rajta, akkor azok feje helyén majd a vendégeid feje lehessen!

4. Kellékek beszerzése és elhelyezése

A konkrét témád ezt is jól be fogja határolni: girlandok, gömbök, gyertyák, karácsonyi figurák, karácsonyi zoknik, műhó, fényképkeretek, vagy éppen az internetről rendelhető téli vagy karácsonyi témájú vicces fotósarok kellékek. Saját magad is készíthetsz kiegészítőket kartonpapír, festékek és hurkapálcika felhasználásával: álarcok, szövegbuborékok, szemüvegek...

Amit semmiképpen se felejts el odakészíteni, az egy jó fényképeket készítő mobiltelefon vagy egy hagyományos fényképezőgép!

Vendégeidet addig is remekül elfoglalhatod a mókás vagy épp ünnepi jellegű fotózással, amíg a karácsonyi menün végzed az utolsó simításokat, de a desszert előtti pihenőt is kitölthetitek vele. Vendégeid az erőfeszítéseidnek hála maradandó emlékekkel távozhatnak majd. A fotósarokban elkészült fényképeket pedig könnyedén megoszthatod velük, vagy kinyomtatva később kedves ajándék is lehet számukra.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink