2021.01.04. 10:54:13 6701 185

Tedd szebbé az otthoni munkavégzést! – Tippek home office-hoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A járvány első hulláma alatt is sokan voltak, akik az otthoni munkavégzés mellett tették le a voksukat, ám akad, aki még csak most ismerkedik az otthoni iroda kényelmével, vagy éppen kényelmetlenségével. Hogy hogyan érezd magad jól az otthoni irodádban? Eláruljuk!

Home office - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Home office

Ha olyan szerencsés vagy, hogy (most éppen szó szerint) hazaviheted a munkád, és otthonod kényelmében végezheted el a napi, munkahelyi feladataidat, esetleg egy nyugodt sarok is a rendelkezésedre áll, ahol csak Te és a munkád lehessetek, a lenti tippek még inkább kiteljesítik ezt a kényelmet.

Egy bögre tea

Készíts be egy finom bögre vagy éppen egy kanna teát az asztalodra. Így a napi folyadékpótlás egy része is megoldott, nem a cukros üdítőket iszod, és a tea kellemes illata, finom íze segít a koncentrálásban.

Meleg ölelés

Egy pihe-puha takaró több rétegben akár párna gyanánt is használható, használaton kívül akár szép dekoráció is lehet. De ha a sok üléstől, kevés mozgástól kirázna a hideg, csak terítsd magadra!

Illatozzon az „irodád”

Ha megidéznéd az elmúlt karácsony nem is olyan távoli emlékét, vagy ha éppen a tavasz után ácsingóznál már, szerezz be egy hangulatodhoz éppen passzoló illatgyertyát. Tedd az íróasztalodra és hagyd, hogy elvarázsoljon az illat.

Ha bőröd szépségére is gondolnál

Hiába dolgozol otthonról, a kézmosás ugyanúgy az életed részévé vált az elmúlt hetekben, hónapokban. Ezért mindig legyen az asztalodon a kedvenc kézkrémedből, hogy rögtön kézmosás után gondoskodhass a megfelelő hidratálásról.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...