2021.12.08. 12:35:00 4982 229

Tedd a lelkedet a polcra, avagy így vess véget a személytelen élettereknek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A zsúfolásig megtelt tárolódobozok igazi kincseket rejtegetnek, amelyek szívszaggató és örömkönnyeket hozó emlékeket idéznek a régmúltból. Ami túl értékes ahhoz, hogy kidobjuk, az miért is nem érdemli meg azt, hogy megjelenhessen a mindennapi életünkben?

Trendi lakberendezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Trendi lakberendezés

Nem is olyan régen divatba jött egy szinte sterilnek ható lakberendezési trend. A letisztult jelzővel illetett életterek ugyanakkor sokszor személytelennek hatnak. A sok mindent (főleg jobb napokat) megélt, dobozokba és fiókok mélyére száműzött tárgyaink, amelyek a jól megélt szeretet szimbólumai, ízlésesen felhasználva enyhíthetik ezt a ridegebb hangulatot.

Adj keretet a nosztalgikus pillanatoknak!

A merevlemezen fényképek garmadája várja, hogy ismét pillantást vessünk rájuk. Mi értelme is volt a drága családi fotózásnak, ha egyetlen egy kép sem látható belőlük a nappalinkban? Hívassuk tehát elő a kedvenc fotográfiáinkat, hogy trendi fénykép keretekbe, esetleg vászonra kerülhessenek!

Készíts “árnyékdobozt”!

Az olyan tárgyaknak, amelyekre büszkék vagyunk, de természetesen nem férnek el egy fotóalbumba, egyszerű, de mutatós helyet készíthetünk egy, az otthonunk stílusához illő doboz kihelyezésével. Ha a dobozt az oldalára fektetve helyezzük el a polcon, méltó keretbe foglalhatjuk a “kiállítási” tárgyunkat.

Gyűjtemény, mint dekorációs elem

Legyen szó akár parafadugókról vagy éppen bélyegekről, gyűjteményünk kreatív módon beilleszthető a nappalinkba és az egyéb - témához passzoló - helyiségekbe. Bármit is gyűjtesz, ennél a kollekciónál nehezebben találhatsz személyesebbet!

Kedvenc tárgyaidnak elég annyit tudnia, hogy neked örömet szerezzenek, ha rájuk nézel, hiszen te élsz ott közöttük. Ezekben a hideg hónapokban pedig különösen jól fog esni egy lélekmelengető környezetbe hazatérni.

Forrás: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Villámgyors gyümölcsös sütik

Nyaralás közben, főleg a nagy kánikulában az ember nem szívesen tölti az időt a konyhában, ha nem feltétlenül muszáj. Otthon főzőcskézünk, de ezt a folyamatot minél gyorsabban és hatékonyabban szeretnénk letudni. Azonban azt is figyelembe kell vennünk, hogy amellett, hogy gyorsak vagyunk érdemes hatékonyan is gondolkodni. Lehetőleg kis energiabefektetéssel nagyobb mennyiségű falatoznivalót készítsünk, ami laktató és nem is romlik a fejünkre azonnal, ha nem tesszük hidegre. Ilyenkor jöhet megoldásként szóba a gyorsan elkészíthető gyümölcsös süti. Praktikus, ízletes és bármikor fogyasztható, ha a család megéhezik. Nézzük milyen recepteket próbálhatunk ki.

Nem bírsz leállni a befőzéssel? – Készíts hagymalekvárt!

A nyár vitathatatlanul a lekvárok, befőttek, savanyúságok, vagyis az ízek télire történő elmentésének időszaka. Már nálad is sorban állnak a kamrapolcon házi készítésű finomságok, de úgy érzed, még hiányzik valami, a lenti recepttel bővítheted a repertoárt. Készíts hagymalekvárt!

Ízletes mikróban készült ételek

Tény, hogy vízben főzve sokkal autentikusabb élményt nyújthat egy étel ízvilága. Talán ezért is ódzkodnak tőle oly sokan, hogy mikróban készítsék el a vacsorájukat. Azonban vannak olyan fogások, amelyeket, ha a szükség úgy kívánja bátran elkészíthetünk mikróban is. Válogatásunk ételei nemcsak gyorsan elkészíthetők, hanem az ízük is kifogástalan! Szerintünk érdemes kipróbálni őket!