2021.12.08. 12:35:00 5925 231

Tedd a lelkedet a polcra, avagy így vess véget a személytelen élettereknek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A zsúfolásig megtelt tárolódobozok igazi kincseket rejtegetnek, amelyek szívszaggató és örömkönnyeket hozó emlékeket idéznek a régmúltból. Ami túl értékes ahhoz, hogy kidobjuk, az miért is nem érdemli meg azt, hogy megjelenhessen a mindennapi életünkben?

Trendi lakberendezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Trendi lakberendezés

Nem is olyan régen divatba jött egy szinte sterilnek ható lakberendezési trend. A letisztult jelzővel illetett életterek ugyanakkor sokszor személytelennek hatnak. A sok mindent (főleg jobb napokat) megélt, dobozokba és fiókok mélyére száműzött tárgyaink, amelyek a jól megélt szeretet szimbólumai, ízlésesen felhasználva enyhíthetik ezt a ridegebb hangulatot.

Adj keretet a nosztalgikus pillanatoknak!

A merevlemezen fényképek garmadája várja, hogy ismét pillantást vessünk rájuk. Mi értelme is volt a drága családi fotózásnak, ha egyetlen egy kép sem látható belőlük a nappalinkban? Hívassuk tehát elő a kedvenc fotográfiáinkat, hogy trendi fénykép keretekbe, esetleg vászonra kerülhessenek!

Készíts “árnyékdobozt”!

Az olyan tárgyaknak, amelyekre büszkék vagyunk, de természetesen nem férnek el egy fotóalbumba, egyszerű, de mutatós helyet készíthetünk egy, az otthonunk stílusához illő doboz kihelyezésével. Ha a dobozt az oldalára fektetve helyezzük el a polcon, méltó keretbe foglalhatjuk a “kiállítási” tárgyunkat.

Gyűjtemény, mint dekorációs elem

Legyen szó akár parafadugókról vagy éppen bélyegekről, gyűjteményünk kreatív módon beilleszthető a nappalinkba és az egyéb - témához passzoló - helyiségekbe. Bármit is gyűjtesz, ennél a kollekciónál nehezebben találhatsz személyesebbet!

Kedvenc tárgyaidnak elég annyit tudnia, hogy neked örömet szerezzenek, ha rájuk nézel, hiszen te élsz ott közöttük. Ezekben a hideg hónapokban pedig különösen jól fog esni egy lélekmelengető környezetbe hazatérni.

Forrás: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Távhűtéssel, akusztikus tűzoltó készülékkel, hőszabályozó ruházattal a klímaválság ellen

A legélhetőbb városok listáján legtöbb alkalommal dobogós helyhez jutó Bécs, legutóbb a dinamikusan fejlődő távhűtő központjával hívta fel magára a figyelmet. A Wien Energie eddig magáénak tudhatja a legnagyobb és legerősebb távhűtésre specializált központot, mely a bécsi főpályaudvaron helyezkedik el. Vajon milyen, az ehhez hasonló technológiai vívmányok segíthetnek bennünket abban, hogy elviselhetőbbé tehessük a mostani, és várhatóan a jövőbeli forróságot?

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?