2021.12.08. 12:35:00 5764 231

Tedd a lelkedet a polcra, avagy így vess véget a személytelen élettereknek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A zsúfolásig megtelt tárolódobozok igazi kincseket rejtegetnek, amelyek szívszaggató és örömkönnyeket hozó emlékeket idéznek a régmúltból. Ami túl értékes ahhoz, hogy kidobjuk, az miért is nem érdemli meg azt, hogy megjelenhessen a mindennapi életünkben?

Trendi lakberendezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Trendi lakberendezés

Nem is olyan régen divatba jött egy szinte sterilnek ható lakberendezési trend. A letisztult jelzővel illetett életterek ugyanakkor sokszor személytelennek hatnak. A sok mindent (főleg jobb napokat) megélt, dobozokba és fiókok mélyére száműzött tárgyaink, amelyek a jól megélt szeretet szimbólumai, ízlésesen felhasználva enyhíthetik ezt a ridegebb hangulatot.

Adj keretet a nosztalgikus pillanatoknak!

A merevlemezen fényképek garmadája várja, hogy ismét pillantást vessünk rájuk. Mi értelme is volt a drága családi fotózásnak, ha egyetlen egy kép sem látható belőlük a nappalinkban? Hívassuk tehát elő a kedvenc fotográfiáinkat, hogy trendi fénykép keretekbe, esetleg vászonra kerülhessenek!

Készíts “árnyékdobozt”!

Az olyan tárgyaknak, amelyekre büszkék vagyunk, de természetesen nem férnek el egy fotóalbumba, egyszerű, de mutatós helyet készíthetünk egy, az otthonunk stílusához illő doboz kihelyezésével. Ha a dobozt az oldalára fektetve helyezzük el a polcon, méltó keretbe foglalhatjuk a “kiállítási” tárgyunkat.

Gyűjtemény, mint dekorációs elem

Legyen szó akár parafadugókról vagy éppen bélyegekről, gyűjteményünk kreatív módon beilleszthető a nappalinkba és az egyéb - témához passzoló - helyiségekbe. Bármit is gyűjtesz, ennél a kollekciónál nehezebben találhatsz személyesebbet!

Kedvenc tárgyaidnak elég annyit tudnia, hogy neked örömet szerezzenek, ha rájuk nézel, hiszen te élsz ott közöttük. Ezekben a hideg hónapokban pedig különösen jól fog esni egy lélekmelengető környezetbe hazatérni.

Forrás: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...