2017.09.28. 18:00:44 17775 374

Te mennyit szeretnél nyerni?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már pár százezer forint is boldoggá tenne, vagy inkább a 10.000.000 Ft elérésére törekszel? Írd meg nekünk a magazinkritika@proaktivdirekt.com-ra, mi cserében ebben a cikkben eláruljuk Neked, hogyan kerülhetsz közelebb a vágyott nyereményhez a legegyszerűbben!

Pénznyeremény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pénznyeremény

Most TE jössz!

Már javában tart az őszi játék, és előző nyertesünk is megkapta a nyereményét, aminek így örült.

Nyertesünk | Forrás: facebook.com/Proaktivdirekt.huNyertesünk | Forrás: facebook.com/Proaktivdirekt.hu

Számodra is itt a nagy lehetőség a nyerésre, és minél aktívabban részt veszel a nyereményjátékunk népszerűsítésében, annál nagyobb az esélyed arra, hogy valóban megkapd azt az összeget, amit a nyereményszámládon gyűjtögetsz.

Ha meghívod egy ismerősöd, és ő nyer, akkor Te is!

Ha eddig még nem tetted volna, akkor hívd meg ismerőseidet, családtagjaidat és barátaidat is, hogy minél többen megismerhessék a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin oldalát!

Érdemes ebbe belefektetni egy kis időt és energiát, hiszen minden Neked köszönhető új tag után (tehát a meghívásodra ténylegesen regisztráló, valós ismerőseid után) 10.000 Ft-ot írunk jóvá a nyereményszámládon.

Akár e-mailben, akár Facebookon, akár a blogodon hívsz meg embereket a PROAKTIVdirekt nyereményjátékba, használd a saját profil oldaladon található meghívó linket az egyedi kóddal! Például egy ilyen linket kell keresned az oldal felső részén: https://proaktivdirekt.com/profil/nyeremenyjatekok/mutat/nyeremenyjatek-2017-nyar/ pulsz a végén az egyedi számokból és betűkből álló kód - ez mindenkinek más és más, hogy azonosítani tudjunk, és jóvá tudjuk írni a begyűjtött forintokat.

A meghívásokkal a saját nyerési esélyedet is növelheted, hiszen ha a Te egyik ismerősödet sorsoljuk ki, akkor Te is megnyered a nyereményszámládon látható összeget. Mit is jelent ez? Minél több ismerősöd játszik velünk, neked annál nagyobb lesz az esélyed a nyerésre. Ilyen egyszerű!

De ezt már bizonyára tudod, ahogy azt is, hogy barátaid sem fognak csalódni bennünk, így bátran ajánlhatod nekik az oldalunkat. :)

Milyen játékokban vehetsz még részt rajtunk keresztül?

A PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin partnerei igyekeznek további nyereményekkel hozzájárulni a boldogságodhoz! Most például ezekben a játékokban érdemes részt venned:

Még több játékot találhatsz a nyereményjáték oldalon, és ezek segítségével is növelheted a nyereményed összegét.

SzerencseSzerencse

További tippek a gyűjtögetéshez

  • Lépj be mindennap a profilodba! (1000 Ft-ot írunk jóvá a számládon naponta, ha ezt megteszed.)
  • Olvasd magazincikkeinket, és növeld a nyereményszámládon látható összeget napi maximum 2000 Ft-tal! Kérj e-mail értesítést itt>>
  • Oszd meg cikkeinket (10.000 Ft jóváírást kapsz a nyereményalapodhoz, ha valaki a megosztásod által regisztrál),
  • Töltsd ki a kérdőívünket (3000 Ft/kérdés),
  • Vegyél részt partnerakcióinkban, és kapj a kattintásért 1000 Ft jóváírást
  • Bónusz: a partnerakcióba regisztrálók között 1.000.000 Ft nyereménynövelést sorsolunk!

Mondd el nekünk, mennyit akarsz nyerni!

A 2017-es évben az utolsó sorsolásunk december 5-én lesz. Olyan távolinak tűnik, de mi tudjuk, hogy hamar el fog telni ez az ősz is! Húzz bele már most, és gyűjts annyi pénzt a nyereményszámládra, amennyit csak bírsz! Hogy még izgalmasabb legyen a játék, és meglegyen a kellő motivációd, írd meg nekünk a magazinkritika@proaktivdirekt.com e-mail címre, hogy mi az a minimum összeg, amit meg szeretnél nyerni, mennyi az, amivel már boldog lennél! Ne feledd, a nálunk megnyerhető maximum: 10.000.000 Ft. Természetesen, ha Te erre hajtasz, azt is megírhatod, és továbbra is várjuk azt is, hogy mire költenéd. ;)

Sok szerencsét!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...