2023.01.31. 09:20:00 5870 246

Távirányítót a kézbe: Itt a nagy sorozatajánló 2023-ra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor véget ér egy kedvenc sorozatunk, nagyon nehéz olyat választani helyette, amelyik akárcsak hasonló élményt nyújthat. Habár a rengeteg filmes produkció között tényleg el lehet veszni, segítségünkre lehetnek a róluk szóló kritikák és más, hozzánk hasonló ízlésű nézők véleménye.

Sorozatnézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sorozatnézés

A képregények és animációs filmek élőszereplős megvalósítása még mindig trendi, emellé csatlakoztak be a számítógépes játékok filmsorozatként történő feldolgozásai. Bár ezek első látásra inkább a férfiaknak szólnak, van, amelyiken a hölgyek is jól tudnak szórakozni, amíg a várva várt 3. évad meg nem jelenik a Bridgerton család c. sorozatból. (Sajnos elhalasztották a bemutatóját.)

Elérhető a Netflix-en

A maikoház szakácsa

Egy sorozat az idegen kultúrákat megismerni vágyók számára. Két lány közös álmot dédelget, ám amikor bekerülnek a bentlakásos diákok sorába, kiderül, egyikük sohasem lesz alkalmas a feladatra: nem lehet gésa. A különleges japán szokások gyönyörű kosztümök és díszletek segítségével szegezik nézőiket a képernyő elé.

Kaleidoszkóp

Képzelj el egy olyan sorozatot, amelynek a részeit akármilyen sorrendben meg lehet nézni, mert bárhogy élvezetes lesz! Láss csodát, létezik ilyen! A mestertolvaj által vezetett banda egy óriási rablásra készül, de tervüket nem csak külső tényezők, hanem belső érdekellentétek is hátráltatják.

Már fut az HBO MAX-on

The Last of Us

Rajongsz a zombis “mindmeghalunk” témájú filmekért? A szóban forgó minisorozat hatalmas költségvetése remélhetőleg garancia lesz arra, hogy normális (azaz hihető) látványvilággal tegye hitelessé a történetet. A történet egy játék menetét dolgozza fel, amely során a mutáns gombák okozta zombisereg próbálja felszámolni az emberiséget. A káoszt kihasználva pedig egy katonai uralom is kiépül a túlélők fölé.

Márciusban indul a Disney+ csatornán

A Mandalóri (3. évad)

A Star Wars és Baby Yoda (Grogu) kedvelői mosollyal a szájukon hajthaták álomra a fejüket, amennyiben eddig nem értesültek kedvenc karaktereik kalandjainak folytatásáról. A messzi-messzi galaxis a már megszokott űrcsaták mellett számos meglepetést ígér a nézőknek. Reméljük, az ígéret be is fog teljesülni!

Nyáron a Netflix kínálatában

A Vaják (3.évad)

A sorozatot sokan csupán a főszereplőt megformáló színész, azaz Henry Cavill miatt kezdték el nézni, így ők biztosan fájó szívvel várják a következő évadot, amelyben utoljára alakítja Ríviai Geraltot. Tényleg nincs már remény arra, hogy a szörnyvadász és a varázslónő kapcsolata rendeződjön?

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...